Džastina Bībera dēļ daudzi viņa fani pēc koncerta paliek uz ielas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Džastina Bībera kārtējie izgājieni Ņujorkas «Z100 Jingle bell» organizatoriem izmaksāja vismaz miljons dolāru, kā arī daudzi fani mākslinieka dēļ netika mājās un palika uz ielas.

Dziedātājs Džastins Bībers uz koncertu ieradās laikā, bet vēlāk pazuda no ģērbtuves un uzradās pusstundu pēc tam atvēlētā uzstāšanās laika.

Bībers devās uz skatuvi un ignorēja rīkotāju teikto beigt uzstāšanos 15 minūtes ātrāk, mākslinieks turpināja uzstāšanos jau pēc koncerta oficiālā laika beigām, kas rīkotājiem beigu beigās izmaksāja lieku miljonu.

Tāpat daudzi viņa fani, zinot, cikos koncerts beigsies, tikai pēc Džastina uzstāšanās pamanījuši to, ka koncerts ieildzis un viņi nokavējuši pēdējos vilcienus uz mājām.

Bībera neuzmanības dēļ svētku koncerts organizatoriem radījis palielu mīnusu uzņēmumu bankas kontā, kā arī daudzi fani bija spiesti nakti pavadīt stacijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu