Guntars Račs: Pat pēc 25 gadiem nevaram viens bez otra

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Ir klāt sestdiena, un, kā jau ierasts, sestdienas vakarā varēsim nodoties dziedāšanas priekam kopā ar LTV muzikālās spēles «Mana dziesma» vadītājiem, mūziķiem un dalībniekiem. Šoreiz muzikālajā programmā – grupas «bet bet» populārākās dziesmas.

Ieklausīsimies Guntara Rača asprātīgajos dziesmu tekstos un ļausimies spēles priekam un asprātīgiem jokiem. Muzikālajā pārsteigumā – grupa «bet bet» ar dziesmu «Ticot, mīlot un gaidot» pavisam jaunā versijā!

«Mana dziesma» LTV1 ēterā – 10. decembrī pulksten 21:20, kā arī www.replay.lv.

Šogad grupa «bet bet» nosvinēja savu 25 gadu jubileju. Raidījumā «4.studija» Guntars Račs stāsta: «Mēs varam viens bez otra iztikt pirmdien, otrdien, trešdien, ceturtdien un šad tad arī piektdien, bet tad, kad nāk sestdienas un kādi gaidīti koncerti, tad mēs viens bez otra nevaram, un mēs ļoti gaidām šīs tikšanās.»

Foto: LTV

Pat pēc tik ilga grupas pastāvēšanas laikā viens no visbiežāk uzdotajiem jautājumiem joprojām ir par grupas nosaukumu. «Mums pašiem nav atbildes, kāpēc grupas nosaukums ir tieši «bet bet». Pastāv dažādas atbilžu versijas, bet tādas reālas, īstas nav nevienas. Mums vienkārši šķita, ka tas ir pietiekoši amizanti un oriģināli,» atklāj Guntars Račs.

«Neesat pamanījuši, ka Latvijā visas populārākās grupas ir ar angļu nosaukumiem? Nejauša sakritība, bet nosaukums «bet bet» der abās valodās,» ar smaidu piebilst Zigfrīds Muktupāvels.

Grupas skanīgākās un iemīļotākās dziesmas atcerēsimies un interesantus faktus par grupu mēģināsim atcerēties arī LTV muzikālajā spēlē «Mana dziesma». Muzikālo dueli, kā allaž, izspēlēs dāmu un kungu komandas, šonedēļ Dagmāras komandā skatuves mākslas un runas konsultante Zane Daudziņa, dziedātājas Antra Stafecka un Liene Šomase, savukārt Intara komandā – LTV režisors Arvīds Babris, dziedātājs Atis Auzāns un mūzikas pazinējs Arvīds Mūrnieks. Redzēsim, kurai komandai šī spēle būs veiksmīgāka.

Foto: LTV

Raidījumu tiešraidē un arī pēc ētera iespējams skatīties www.ltv.lv un www.replay.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu