Slavenības kopā ar bērniem bauda bērnu modes pasākumu «Ziemas pasaka»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Ziemassvētku un Jaungada gaidās vadošais modes un stila žurnāls «L’Officiel Latvija» jau otro reizi organizē balli bērniem un viņu vecākiem. Par šā greznā pasākuma norises vietu izraudzīta «Lielā ģilde».

«Lielās ģildes» greznajā interjerā notika trīs stundas ilgs bērnu modes maratons, kurā bērnu modeļi no Baltkrievijas, Krievijas un Igaunijas demonstrēja šobrīd sezonāli aktuālas apģērbu kolekcijas. Mazo modeļu centību viesi pavadīja skaļiem aplausiem un ovācijām.

Starp modes skatēm varēja vērot dažādus deju un vokālos priekšnesumus, kurus sniedza bērni.

Diemžēl pasākuma rīkotāji nebija samērojuši pasākuma vietu skaitu un uzaicināto viesu skaitu, tāpēc daudzas māmiņas, turot mazus bērnus uz rokām un uzmanot apkārt skraidošās atvases, bija spiestas stāvēt kājās.

Pasākuma mērķis bija ne vien radīt svētkus klātesošajiem, bet arī veicināt pašmāju un ārzemju bērnu apģērba popularitāti, kā arī izveidot starptautiskus kontaktus, jo bērnu mode – tā ir atsevišķa un progresīva modes industrijas joma.

Pirms un pēc skates mazajiem «Ziemas pasakas» apmeklētājiem bija iespēja pie mākslinieces apzīmēt sejas, kā arī fotografēties kopā ar «Rāsēna» teliņu un baudīt dažādas suliņas un jogurtus.

Toties pieaugušajiem bija iespēja cienāties ar gardām uzkodām un degustēt ingvera dzērienus.

Modes pasākumu apmeklēja arī pāris sabiedrībā pazīstamas personas – par radio geišu dēvētā Ieva Adamss, kā arī dizaineres Indra Salceviča un Dace Bahmane.

Dodoties prom no pasākuma, daži, izmeklēti viesi saņēma dāvanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu