Billijs Bobs Torntons par šķiršanos no Džolijas: «Es nekad nejutos gana labs Andželīnai»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Billijs Bobs Torntons bija aktrises Andželīnas Džolijas mīļotais vīrietis pirms viņas savienības ar aktieri Bredu Pitu. Vīrietis intervijā izdevumam «GQ» pastāstīja, kāpēc viņi jau no paša attiecību sākuma nebija piemēroti viens otram.

Aktieris neslēpjot atzina, ka nekad nav juties gana labs aktrisei. Viņš labprātāk pavadīja laiku mājās, skatoties TV, bet Andželīna vēlējās glābt pasauli.

Tāpat aktieris nejutās labi, esot kopā ar slavenībām un miljonāriem, bet Džolijas labdarības organizācijas, saviesīgie vakari, filmu ballītes bija tendētas uz šādu cilvēku klātbūtni. Vēlāk šie slavenie cilvēki kļuva par sievietes draugiem, bet Billijs nespēja atbrīvoties šādu cilvēku klātbūtnē.

Torntonam uz kājas joprojām ir uztetovēts Džolijas vārds, un viņš nedomā no tetovējuma šķirties. Vīrietis apzinās, ka viņi nebija radīti viens otram, bet laiku kopā ar sievieti uzskata par lielisku.

Billijs un Andželīna bija kopā no 2000. līdz 2003.gadam un izcēlās ar vairākiem skandāliem; piemēram, viņi nēsāja kuloniņus ar viens otra asinīm vai paziņoja, ka, dodoties uz saviesīgu vakaru, viņi limuzīnā nodarbojušies ar seksu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu