Klintona mīļākās dēls ar Levinskas palīdzību cer pierādīt, ka Klintons ir viņa tēvs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ikviens atceras skandālu, kurā bija iesaistīts Amerikas prezidents Bils Klintons un viņa praktikante Monika Levinska. Ir pagājuši gadi, un izrādās - sieviete joprojām par piemiņu glabā savu zilo kleitu ar bijušā prezidenta spermas paliekām uz tās.

Tieši ziņas, ka sievietei joprojām ir saglabāta kleita ar spermas paliekām, mudina Deniju Lī Viljamu lūgt sievietes palīdzību, jo, veicot DNS analīzes, par paraugu izmantojot spermu, kura atrodama uz kleitas, viņš cer pierādīt, ka Bils Klintons ir tā bioloģiskais tēvs.

Kā izrādās, kleitu pēc FIB izmeklēšanas sieviete saņēma atpakaļ un nav to ne mazgājusi, ne atbrīvojusies no tās.

Foto: TT NYHETSBYRN

Trīsdesmit gadus vecais vīrietis, kurš pats ir piecu bērnu tēvs, uzskata, ka Levinska tam palīdzēs, jo Klintonu ģimene viņu ir sāpinājusi tikpat ļoti kā savulaik viņa māti, kurai Bils maksājis par seksu.

Visu dzīvi Denijs ir klausījies no mammas paziņām apgalvojumu, ka ir Klintona dēls, un nu vēlas pierādīt Bilam šo vārdu patiesumu, viņš nevēlas neko no tēva, vien patiesības nākšanu atklātībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu