Modes mīļotāji bauda Rīgas modes nedēļas trešās dienas skates

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

No 27.oktobra līdz 2.novembrim Rīgā norisinās gadskārtējā Rīgas modes nedēļa, kurā iespējams aplūkot gan vietējo modes dizaineru tērpus, gan ārvalstu dizaineru darinājumus.

Trešajā Rīgas modes nedēļas dienā viesus priecēja «This is a limited edition», «Talanted», «Anna LED», «Ivo Nikkolo», «One wolf» un «Katya Katya Shehurina» modes skates.

Daudzi viesi modes nedēļai gatavoties sāk, tiklīdz beigusies iepriekšējā modes nedēļa, kā nekā jādomā par tērpiem, imidžu, aksesuāriem, vairāki stila blogeri īpašajā modes nedēļā nedzīvo mājās, bet gan apmetas viesnīcās, lai vieglāk būtu sagatavot savus iecerētos tēlus.

Pateicoties modes pasākuma rīkotājiem un to sponsoriem firmai «Mercedes Benz», daudzi viesi veselu nedēļu tiek pie jaunām automašīnām, lai varētu ar komfortu un šiku ierasties uz dizaineru radīto tērpu kolekciju skatēm.

Trešajā modes nedēļas dienā viesi ieradās jau laicīgi, lai paspētu nofotografēties pie foto sienas, nobaudīt šampanieti, kafiju, kā arī ierastajā «Perwoll» stūrītī fotografēties, lai iegūtu veļas mazgājamā līdzekļa pudeli.

Nevar aizmirst par laiku, kas jāvelta sarunām ar citiem modes mīļotājiem, jāapskata viesu tērpi, kas, pēc daudzu apmeklētāju domām, ir tikpat būtiski kā pašas skates, ikvienam gribas izcelties un būt tam, kā stilu pamana.

Kā jau ierasts, modes nedēļā viesu stilā redzama elegance, sievišķība un, protams, stila un gaumes trūkums.

Viesu vidū bija gan stila ikona Maija Silova, televīzijas personības Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, uzņēmēja Kristīne Daškova, dziedātāja Aminata, pasākumu rīkotāja Una Ulme, televīzijas personība Renārs Zeltiņš, māksliniece Ieva Bondare, politiķis Mārtiņš Bondars, gan daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu