Klubā «Golden» uz deju plača tikušās dusmīgās elles lelles

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Par spīti faktam, ka vairums Helovīnu svinēs nākamajā nedēļas nogalē, klubā «Golden» spoku svētki aizvadīti 21.oktobrī. Īpašajā ballītē viesiem bija iespēja ierasties dažādu leļļu veidolos.

Šogad klubs «Golden» aicināja savus klientus ieskandināt ķekatas ar burziņu, kurā tikās dusmīgās elles lelles un novērtēja cita citas nikno seju un skaistumu uz deju grīdas.

Vakara kulminācija bija jaunās dziedātājas Anetes Porgas uzstāšanās, dziedātāja kā savu karjeras sākuma punktu ir iecienījusi tieši kluba «Golden» skatuvi un šoreiz uzņēmās vadību būt par galveno dusmīgo elles lelli.

Helovīns, masku balles ir lieliska iespēja pārģērbties par kādu citu un izbaudīt emocijas, esot ne savā «ādā».

Nakts kulmināciju gaidīja ikviens, kurš iecienījis dejot un dzirdēt populārus ārzemju hitus, tieši šādu mūziku izpildīja Anete.

Kaut arī ķekatas nav atzīmējamo svētku sarakstā un bieži sanāk, ka svētku kulminācija - 31.oktobris - iekrīt darbdienā, tieši tāpēc 10 dienas iepriekš šos svētkus ieteicams ieskandināt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu