Latviešu producents Makree izdod singlu ar vokālistu Max C

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Elektroniskās mūzikas producents Makree (Mārtiņš Makreckis) sācis sadarbību ar deju mūzikas vokālistu Max C, kas savulaik sadarbojies arī ar David Guetta, Afrojack, Axwell, Rehab u.c. Tapusi kopīga dziesma ar nosaukumu «Thank You».

Viens no Max C pazīstamākajiem izpildītajiem hitiem ir «I Found You», kas sasniedza UK singlu topa 6. vietu. Arī turpmākajos gados Max C turpinājis gūt panākumus ar tādiem singliem kā «I Miss You», piedaloties Brever & Bakchos, «You’re The One» sadarbībā ar Phil England u.c.

«Ar Max C iepazinos viņa uzstāšanās laikā «Coyote Fly», kur viņam bija iespēja klātienē iepazīties ar manu darba stilu un iepriekš paveikto. Mūziķim iepatikās mana ideja veidot dziesmu gospel house mūzikas stilā, kas viņam radīja asociāciju ar tā laika mūzikas stilu, kad pats sāka savu karjeru,» stāsta Mārtiņš.

21 gadus vecais elektroniskās mūzikas producents Makree jau paspējis sadarboties ar tādiem latviešu mūziķiem kā Linda Leen, Aminata un «Dvīnes», kā arī ar saviem dīdžejsetiem iesildījis ārzemju viesus - Taboo no «Black Eyed Peas», Sonny Wilson, Tom Novy, Yves Larock un daudzus citus.

Pēc veiksmīgā singla «Clouds» izdošanas, kur tas sasniedza 14. vietu Lielbritānijas klubu mūzikas topā, Makree 19 gadu vecumā sāka rezidentūru Rīgas populārākajā naktsklubā «Coyote Fly».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu