Aktrise Margo Robija iecienījusi alus dušas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Margo Robija intervijā «Harper`s Bazaar» atklājusi, ka ir viena lieta, kura vienmēr palīdz viņai izgulēties ir alus dzeršana atrodoties karstā dušā. Šo ieradumu zvaigzne sauc par sava skaistuma noslēpumu, jo patiecoties alum spēj izgulēties un vienmēr izskatīties svaiga.

Ja aktrise Ketrīna Zeta-Džonsa par savu matu skaistumu saka paldies alum, jo tajā tiek mazgāti mati, tad Margo Robija alu dzer un tādā veidā saglabā skaistumu.

Divdesmit sešus gadus vecā aktrise pastāstīja, ka vienmēr, kad garas stundas pavada filmēšanās laukumā viņu moka bezmiegs, bet tieši pudele auksta alus karstā dušā ļauj tai normāli izgulēties.

Ja ir brīvs vakars aktrise labprāt šo pašu procedūru atkārto relaksējoties vannā. Alus dzeršanu karstā vannā vai dušā zvaigzne sauc par savu skaistuma noslēpumu.

Labu miegu zvaigznei palīdz saglabāt arī Harija Potera grāmatu lasīšana gultā, jo aizraujošais stāsts palīdz nedomāt par savu dzīvi, bet pārnes sievieti grāmatas radītajā realitātē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu