«Pašnāvnieku vienība» ir klāt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

3. augustā k/t «Kino Citadele» notika «Kinoblogeri piedāvā» organizētais īpašais pirmizrādes seanss gada trakākajai komiksu filmai «Pašnāvnieku vienība» («Suicide Squad»). Klāt bija arī TVNET. To, ka kino skatītāji mīl filmu ļaundarus, sapratušas DC Extended Universe atbildīgās personas, kas palūkojās DC komiksu bezgalīgajās dzīlēs un tagad cenšas uz lielā ekrāna atbildēt uz jautājumu – kas notiktu, ja vienā komandā sastaptos vairāki ļaundari?

Šefība šajā trakajā pasākumā uzticēta režisoram Deividam Aijeram («End of Watch», «Fury», «Sabotage»), kurš savā pašnāvnieku vienībā sapulcinājis iespaidīgu aktieru sastāvu. Filmā redzam Vilu Smitu, Margo Robiju (fanu mīlules Hārlijas Kvinas lomā), Džoelu Kinamanu, Džaju Kortniju, Skotu «Klinta atvasi» Īstvudu un citus. Turklāt arī filma par ļaundariem nav iztikusi bez superļaundara - tas ir neviens cits kā Džokers – šoreiz Džareda Leto izpildījumā.

Uz lielā ekrāna Latvijā jau no piektdienas, 5. augusta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu