Tiešraide 17:30: Ghetto florbola ģimeņu diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ghetto Games sadarbībā ar Labklājības ministriju (LM) un Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekciju (VBTAI) trešdien, 1. jūnijā, Grīziņkalnā aicina svinēt Starptautisko bērnu aizsardzības dienu sportiskā, veselīgā, cieņpilnā un azartiskā gaisotnē. No plkst. 17:30 pasākums būs vērojams tiešraidē šeit!

1. jūnija vakaru bērni, jaunieši un viņu vecāki varēs pavadīt Grīziņkalna skeitparkā, kur pulksten 18 sāksies ģimeņu turnīrs. Ģimenes aicinātas veidot savas komandas, lai sacenstos pret draugu, radu un kaimiņu ģimenēm. Ģimenes arī aicinātas ierasties īpašos komandas tērpos – labākajiem, saskaņotākajiem un asprātīgākajiem piešķirs vērtīgas balvas no atbalstītājiem. Dalība ģimenes turnīrā ir bez maksas.

Savukārt plkst.18.30 sāksies ģimenisks Ghetto āra fitnesa treniņš. Tajā savu sportisko garu varēs pārbaudīt un trenēt arī paši mazākie Ghetto Games treneres Viktorijas Kondratjevas pavadībā. Gan dalībnieki, gan apmeklētāji varēs izklaidēties piepūšamajās atrakcijās, kā arī remdēt izsalkumu un slāpes Ghetto Burger burgernīcā.

Reģistrācija bērnu florbola turnīram no pulksten 13.00 līdz 13.45, scentīsies U13 un U16 vecuma grupas. Savukārt pieaugušo konkurencē ELITE un CHILL grupas aicinātas reģistrēties no pl.16:30 ar turnīra sākumu 18:00.

Pasākumu no plkst.18.00 līdz 21.00 varēs vērot arī tiešraidē www.ghetto.lv.

Jau kopš 1950. gada 1. jūnijs liek pastiprināti pievērsties jaunāko cilvēku dzīves kvalitātei un tiesībām – nu jau 66. gadu tā ir Starptautiskā bērnu aizsardzības diena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu