Eva Mendesa mīl Mančestras roku (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kubiešu izcelsmes amerikāņu aktrise Eva Mendesa publiski atzinusies mīlestībā uz Mančestras mūziku un īpaši – uz "Oasis" dziedātāju Liamu Galaheru.

"Liams ir viens no seksīgākajiem vīriešiem pasaulē," pavēstījusi Mendesa, kura par vienu no savas dzīves lieliskākajiem notikumiem uzskata tikšanos ar Galaheru "Oasis" koncerta aizkulisēs Losandželosā.

"Es mīlu "Oasis", bet es mīlu arī "The Stone Roses" un "The Smiths". Mani vienmēr saistījusi Mančestra, tā ir stilīgākā pilsēta, kādu varu iedomāties," stāsta Eva Mendesa. Aktrise vairākas reizes apmeklējusi Mančestru un ir sajūsmā par Anglijas klimatu.

"Es uzaugu saulainās pludmalēs, bet Mančestrā vienmēr ir apmācies un līst. Tomēr tieši tas man patīk. Katru reizi, kad klausos kādu "The Smiths" ierakstu un dzirdu Moriseja balsi, es vēlos atkal būt Mančestrā," atklāj Eva Mendesa. Domājams, aktrisei tomēr ir zināms, ka Morisejam ir cits viedoklis un jau desmit gadu viņa pastāvīgā dzīvesvieta ir saulainā Losandželosa, nevis miglainā Albiona.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu