"Essential" uzstāsies slaveni hausmūzikas mākslinieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klubā "Essential" piektdien, 19.decembrī, uzstāsies viena no pēdējo gadu spilgtākajām "house" mūzikas vokālistēm - Lučiana Kaporasu (Luciana Caporaso) un muzikāli eklektiskais "duo Supafly Inc." no Lielbritānijas, informēja kluba pārstāvji.

Savukārt sestdien, 20.decembrī, svinot kluba piecu gadu jubileju, kluba viesus priecēs franču leģenda Etjēns de Kresī (Etienne de Crecy) ar multimediālu dzīvo šovu.

Lučiana pasaules slavu iekaroja ar "Bodyrox" kompozīciju "Yeah Yeah", kura 2006.gadā Apvienotās Karalistes singlu TOP 40 nokļuva līdz otrajai pozīcijai, kā arī tika nominēta "International Dance Music Award" un "MTV Best Dance Hit".

Savukārt otrs vakara īpašais viesis - duets "Supafly Inc" - savās uzstāšanās reizēs burtiski apbur publiku ar sava maģiskā skanējuma enerģētiku. Plašais stilu sajaukums no "dance", "hip-hop" līdz "reggae", "funk" un pat "indie" mūzikas ritmiem rada īpaši ekspresīvu gaisotni, uzvelkot uz deju grīdas pat vispasīvāko kluba apmeklētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu