Natālija Tumševica ceturto gadu pēc kārtas vāc līdzekļus un dāvanas bāreņiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Natālija Tumševica jau ceturto gadu pēc kārtas rīko labdarības koncertu, kopā ar vakariņām, lai savāktu līdzekļus un palīdzētu Pļavnieku bāreņu aprūpes centram, kurā mitinās bērni līdz trīs gadu vecumam.

Akcijas ideju Natālija izdomāja, jo saprata, ka cilvēki svētku laikā gribēs skaisti un mierīgi svinēt un atpūsties, tāpat arī vēlēsies palīdzēt.

«Cilvēki grib palīdzēt, bet nezina, kur braukt un ko darīt. Noorganizēt labdarību ir diezgan sarežģīti, tāpēc rīkoju akciju, lai atbalstītu un dotu citiem iespēju arī palīdzēt. Daru visu, lai katra dāvana nonāktu pie bērna, lai katrs cents aiziet labiem darbiem. Tā tapa ideja par Ziemassvētku labdarības balli,» stāsta Natālija.

Labdarības vakara sākumā, bija svētku vakariņas, uzstājās talantīgie bērni no vokālās studijas « Art Mix», tad kopā ar mūziķiem no grupas «Keksi», Natālija izpildīja cilvēku mīļākās dziesmas, vēlāk sekoja loterija - visi līdzekli nokļuva bērniem.

«Akcijas laikā savācām daudz dažādas rotaļlietas, higiēnas preces, augļus, saldumus, televizoru un protams arī materiālā palīdzība, kuru vēlāk aizvedām bērnu aprūpes centram,» stāsta Natālija.

Natālija vienmēr savāktos līdzekļus un mantas ved uz vienu bērnu namu, kurā mitinās bērni līdz trīs gadu vecumam – gan bāreņi, gan bērni, kuru vecākiem atņemtas vecāku tiesības.

«Redzam kā bērni aug, priecājamies, ja kādu adoptē. Plānojam 2015.gadā palīdzēt arī citiem bērniem, bet par to pastāstīšu vēlāk. Pati iesaistos arī citu rīkotajās akcijās, zinu, ja varu kādam palīdzēt, tas ir nedomājot jādara,» stingri nosaka Natālija.

Natālija saprot, ka pēdējā laikā cilvēki ļoti skeptiski izturas pret šāda veida labdarības pasākumiem, uzskata, ka tie tiek rīkoti tikai publicitātes dēļ, bet dziedātāja ir droša, ka vajag par šādiem pasākumiem runāt, runāt par problēmām un redzēt kam beigu beigās tiek sniegta palīdzība.

«Ja cilvēks neredz, tad arī nejūt un nezin kas notiek. Es ceru, ka mūsu labdarības aktivitātes un pasākumi, kā arī šis raksts, liks cilvēkiem aizdomāties un palīdzēt, kaut pasakot svētkos kādam labu vārdu,» nosaka Natālija.

Natālija rīko dažādus labdarības pasākumus ne tikai Ziemassvētkos, bet arī Valentīna dienā un Lieldienās ir svētku koncerti, kuri sniedz prieku citiem.

«Dārgie lasītāji, lai Jums gaiši un jauki svētki! Daudz laimes un mīlestības Jums un Jūsu ģimenēm!» vēl Natālija.

Natālijai Ziemassvētki liekas visgaišākie un skaistākie svētki, gaisā smaržo pēc labsirdības, mīlestības, laimes un piparkūkām!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu