Bejonsē dubultalbums numur 1 Amerikā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu R&B un popmūzikas dīva Bejonsē (Beyonce) šonedēļ nodrošinājusi sev trešo numur viens albumu Amerikas pārdotāko ierakstu topā.

Dziedātājas jaunākais solo dubultdisks Bejonsē debitēja tikai 10. vietā.

Savukārt blondā Kanādas rokera Čeda Kregera (Chad Kroeger) un viņa Nickelback jaunajam albumam "Dark Horse" (Roadrunner) klājas labi gan ASV, gan britu salās. Ar 326 000 pārdotu albumu Nickelback šonedēļ Amerikā kā jaunums 2. vietā. Puišu iepriekšējais albums "All the Right Reasons" pamanījās topā noturēties veselas 156 nedēļas un kopumā pārdots 6,7 miljonos. TV šova "American Idol" ("Amerikāņu elks") septītās sezonas uzvarētājs Deivids Kuks (David Cook) ar savu debijas plati kā jaunums vietā numur 3. Eiropā vēl mazpazīstamā amerikāņu kantri pusaudžu zvaigzne Teilore Svifta (Taylor Swift) šonedēļ atkāpusies no 1. uz 4. vietu ar savu otro studijas albumu "Fearless" (Big Machine). "American Idol" žūrijas locekļa Saimona Kovela (Simon Cowell) radītais popmūzikas un operas krustojums - četru izskatīgu puišu ansamblis Il Divo veiksmīgi debitējis arī ASV - viņu "The Promise" (Syco/Columbia) ar 162 000 pārdotu kopiju kā jaunums 5. vietā. Pie topa jaunumiem jāmin londoniete Daido (Dido) ar jauno "Safe Trip Home" (RCA) - 13. vieta, rokeri Mudvayne ar "The New Game" (15) un amerikāņu kantri mūzikas apvienība Zac Brown Band ar "The Foundation" - 17. vietā. Singlu konkurencē nemainīgi pirmais reperis T.I. tandēmā ar Rianu (Rihanna) "Live Your Life". Billboard Top10 albumi:

VietaIzpildītājsAlbums
1.Beyonce"I Am ... Sasha Fierce" (jaunums)
2.Nickelback"Dark Horse" (jaunums)
3.David Cook"David Cook" (jaunums)
4.Taylor Swift"Fearless"
5.Il Divo"The Promise" (jaunums)
6.Soundtrack"Twilight"
7.Various Artists"Now 29"
8.Soundtrack"High School Musical 3: Senior Year"
9.Enya"And Winter Came..."
10.AC/DC"Black Ice"

Billboard Top10 singli:

VietaIzpildītājsAlbums
1.T.I. Featuring Rihanna"Live Your Life"
2.Beyonce"Single Ladies"
3.Beyonce"If I were A Boy"
4.T.I."Whatever You Like"
5.Katy Perry"Hot ''N'' Cold"
6.Kanye West"Love Lockdown"
7.Lady GaGa Featuring Colby O''Donis"Just Dance"
8.Pink"So What"
9.Ne-Yo"Miss Independent"
10.Akon"Right Now (Na Na Na)"
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu