Pasakas modināšanas svētki LVM dabas parkā Tērvetē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 14.maijā, pilnā plaukumā ziedot saldrūgtenajām ievām, aicinām uz Latvijas valsts mežu dabas parka Tērvetē vasaras sezonas atklāšanas svētkiem - «Pasakas modināšana». Pārsteidzošiem notikumiem un stāstiem bagātajā mežā aicināts ikviens, kurš sapņo, tic pasakām un prot raudzīties pasaulē bērna acīm.

LVM dabas parkā Tērvetē netrūks prieka, pasaku un stāstu - no plkst.12.00 līdz 17.00 meistarstiķi, sarunas un pārsteigumi Rūķu sētā ar Rūķu saimes pārstāvjiem, bet jaunajā Rūķu pilsētā «Čiekurē» no 12.00 līdz 13.00 uzstāsies Čučumuižas Rūķi ar jauno koncertizrādi - «Pavasaris brīnumdaris!». Noslēpumainajā Pasaku mežā no plkst. 12.00 līdz 17.00 tikšanās ar rakstnieces Annas Brigaderes pasaku lugu tēliem. Bet Atrakciju laukumā no 13.00 līdz 15.00 parka viesi varēs baudīt teatralizētu uzvedumu «Mosties, Pasaka!»

Savukārt tiem, kas vēlas pacelties virs zemes, iespējams pārbaudīt savus spēkus «Laimīgās zemes Gaisa takās». Par «Laimīgās zemes Gaisa taku» apmeklējumu jānorēķinās atsevišķi. Gardu maltīti aicinām baudīt trijās LVM dabas parka Tērvetē kafejnīcās. Visus sagurušos no stāstiem apvītā meža izvedīs Pasaku bānītis (pakalpojums pieejams saskaņā ar cenrādi).

Akciju sabiedrība «Latvijas valsts meži» 14.maijā visiem apmeklētājiem dāvina bezmaksas ieeju LVM dabas parkā Tērvetē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu