«Silent Disco» atgriežas Rīgā ar ziemīgām noskaņām

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vienreizēja pieredze — «Silent Disco. Winter Edition» — atkal Rīgā, tikai vienu nakti — 30. novembrī plkst. 22.00 Rīgas Kongresu namā. «Silent Disco» apmeklētājiem sniedz jaunu vienas nakts kluba pieredzi un ir viens no šībrīža aktuālākajiem jaunumiem izklaides industrijā.

Dažādi pasaules mēroga mūzikas festivāli arvien vairāk un uzstājīgāk pieprasa «Silent Disco» klātbūtni, kopš tās pirmais uznāciens Lielbritānijā Glastonberijas festivālā 2005. gadā sajūsmināja tūkstošiem interesentu!

Patlaban «Silent Disco» ir jebkura festivāla lielākā un neparastākā sensācija. Tā ar saviem deju miksiem — hard house, punk, disko, salsu, 20. gadu svingu, alternative, world, electro, hardstyle, gabber un «Dixieland» — aizrauj neskaitāmus starptautiskus izklaidi alkstošus pūļus no Rumānijas līdz Īrijai, Francijā un Latvijā, un «Benicassim» festivālā Spānijā. Šā gada Lielbritānijas festivālu sarakstā iekļauts arī Glastonberijas festivāls (Parka un deju zona), «T in the Park», «Carling Weekends», «Electric Picnic» un «Edinburgh Fringe».

«Double Channel Silent Disco» — divu kanālu «Silent Disco» bezvadu austiņas — sniedz apmeklētājam iespēju izvēlēties, skanot kādiem ritmiem, viņš attiecīgajā brīdī vēlas dejot, ļaujot gan atpūsties, gan dejot izvēlētās mūzikas pavadījumā un atbalstot savu iecienītāko dīdžeju. Tieši «Silent Disco. Winter Edition» apmeklētājiem būs iespēja pirmo reizi Latvijā izmēģināt šo divu kanālu sistēmu.

«Silent Disco. Winter Edition» programmu Rīgas Kongresu namā vadīs «Silent Disco» idejas autors Michael Minten (Dj OD) un Ernst Walgenbach (Dj Steven Guts) no Nīderlandes, kā arī speciālie viesi — populāri dīdžeji no apvienības «Jaffa Rīga».

Dj OD ir izbijis radio producents, televīzijas direktors un redaktors, rock&roll grupas turnejas menedžeris un skaņu inženieris. Viņam patīk hard beats, taču esiet gatavi sastapties ar viņa senču saknēm — Balkānu mentalitāti. Dj OD ir ballīšu karalis, viņš jebkuru pūli iekustinās tā, kā neviens cits.

Dj Steven Guts ir jauns, sparīgs un aizrautīgs mūzikas autors, izpildītājs, dziedātājs un mūzikas fanātiķis, kurš jau kopš 15 gadu vecuma, kopš atklāja savu mūzikas, labas gaumes un īpašas skaņas izjūtu, aktīvi sadarbojas ar Roterdamas klubu ķēdi. Ar savu smaidu un jautrību, dažreiz arī absurdām anekdotēm viņš miksē indie, big beat, breakz, electro, hiphopa, techno, house un vintage soul gabalus.

Pirmo reizi Latvijā šāds pasākums notika 2006. gada 19. augustā, kad Rīgas svētku laikā stāvvietā pie Latvijas Nacionālās operas «Silent Disco» pulcēja 2000 pasākuma apmeklētāju un tajā piedalījās Dj NO (Nīderlande), Kaspars Bindemanis un «Mixmasters AG & Raitis».

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu