Normundam Rutulim jauns albums "Vēlreiz mājās" (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

9.oktobrī, mūzikas veikalos nonāks dziedātāja Normunda Rutuļa jaunais dziesmu albums "Vēlreiz mājās", informēja kompānijas "Gailītis-G" izpildproducents Jānis Viduskalns.

Pēc veiksmīgas sadarbības ar šlāgermūziķi Viktoru Tilčiku dziesmā "Vēlreiz mājās" mūziķiem radās iedvesma turpinājumam, kā rezultātā izveidots albums "Vēlreiz mājās" ar 13 jaunām dziesmām.

Dziesmu autori ir Aivars Hermanis, Gunārs Freidenfelds, Imants Paura, Jānis Krūmiņš, Jānis Strazds un Tilčiks. Par labskanību rūpējās aranžētāji Jānis Retanais, Igors Noskovs un Andris Šīrants.

Pateicoties producentu un mūziķu profesionalitātei, dziesmu albums izdevies tāds, kāds tas sākumā tika iecerēts - melodisks, viegli uztverams, relaksējošs un, galvenais, līdzi dziedams. Šis ir sestais Rutuļa soloalbums, kas netiešā veidā iezīmē mākslinieka atgriešanos pie vieglā popmūzikas žanra, norādīja Viduskalns.

Albuma prezentācija notiks 9.oktobrī plkst.19 muzikālajā restorānā "Fīlings".

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu