Tribes of the City cīņa MTV Baltic topā (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ grupas Tribes of the City videoklips "A Day In The City" iekļuvis MTV hitparādes "Baltic Top 20" jaunpienācēju sadaļā.

Baltijas iedzīvotāju muzikālā gaume noteiks, kurš no topa jaunpienācējiem – Tribes of the City, nelija Furtado (Nelly Furtado) vai Jurassic 5 – izturēs pārbaudījumu un iekļūs vienīgajā Baltijas valstu topā.

Rezultātus skatieties šo svētdien plkst. 21 MTV Latvija ēterā.

Iekļūšana MTV rotācijā jau pavērusi grupai jaunas iespējas Baltijas valstīs un ne tikai. "A Day In The City" jau tiek atskaņots vairākās Igaunijas radiostacijās, bet 12. oktobrī grupa sniegs koncertu Lietuvā, Viļņas klubā "Tamsta".

Bez tam MTV Networks Baltic arī palīdzējis grupai spert pirmos soļus ārpus Baltijas valstīm – videoklipu ir novērtējis MTV European (drīzumā kanāls iekļaus Tribes of the City video raidījumā “World Chart Express”; MTV Somija to rādīs “Scandinavian Top6o6”, kā arī MTV Adria jau apstiprinājusi, ka savā kanālā pārraidīs šo klipu.

Tuvākie Tribes of the City koncerti notiks 5. oktobrī Rīgā, klubā “Depo” un 6. oktobrī Liepājā, “Fontaine Palace”, bet 14. oktobrī Andrejsalā grupa sniegs albuma prezentācijas koncertu.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu