Rīgā atsāksies "Cool Weekend Party" pasākumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Oktobrī sezonu atsāks koncertaģentūras "Queen of Stage" rīkotā pasākumu sērija "Cool Weekend Party", informēja koncertaģentūras pārstāve Agrita Bikaviņa. Konkurss!

"Cool Weekend Party" savu sezonu atklās ar diviem vācu grupas "Triband" koncertiem, kas notiks 18. oktobrī un 19. oktobrī "Sunset" bārā.

Grupas "Triband" radītā mūzika ir ne tikai kvalitatīvi un profesionāli izpildīta, tā dzīvo, katra skaņa elpo un ieplūst klausītājā, liekot organiski izdzīvot līdzi katram skaņdarbam.

Šobrīd uz Eiropas jaunā džeza skatuves šī grupa tiek uzņemta ar ovācijām un tiek raksturota kā viens no kreatīvākajiem kolektīviem šajā žanrā. Katrs grupas dalībnieks ar savu pieredzi viens otru iedvesmo, norādīja Bikaviņa.

Grupas sastāvu veido Sandija Volaša, Sebastians Studnickijs, Mihaels Paukers un Tomijs Baldu.

Nesen nācis klajā grupas jaunais albums "Trip", kurā iekļautos skaņdarbus varēs dzirdēt arī Rīgā. Albumā ieskaņotas desmit dziesmas, kas it kā veido ceļojumu, skarot cilvēka sajūtas.

"Cool Weekend Party" laikā uz Latviju regulāri brauc izpildītāji un grupas, kurus vienreizīguma un izcilā snieguma dēļ dievina melomāni visur pasaulē, taču ne vienmēr šos māksliniekus dzirdam un redzam ikdienas raidstacijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu