Bez izmaiņām: Keitija Perija un The Script! (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īru poproka kolektīvs The Script un jaunā amerikāņu aktrise un dziedātāja Keitija Perija (Katy Perry) nemainīgi līderi Apvienotās Karalistes albumu un singlu topā.

Albumu konkurencē pirmais četrinieks nav mainījies - The Script, ABBA "Gold - Greatest Hits" (Polydor/Universal), Dafija "Rockferry" (A&M/Universal) un Coldplay "Viva La Vida or Death and All His Friends" (Parlophone/EMI).

Augstākais jaunums atrodams 5. vietā - Monkey "Journey to the West" (XL Recordings) ir ex-Blur līdera Deimona Albarna (Damon Albarn) un Gorillaz kolēģa Džeimija Hjūleta (Jamie Hewlett) mūsdienu operas projekts (skat. video). Izrāde pirmo reizi iestudēta pagājušajā gadā Mančestrā, savukārt Londonā debitēja jūlijā. Izrādē piedalās gandrīz 40 ķīniešu akrobāti, cīņas mākslas meistari un dziedātāji. Pavadošais orķestris sintezē rietumu un austrumu mūzikas elementus.

Otrs jaunums - rokeru Lynyrd Skynyrd "Greatest Hits" 16. vietā. Amerikāņu hārdroka grupa Black Stone Cherry ar albumu "Folklore and Superstition" debitē 23. pozīcijā.

Singlu topā jau otro trešo nedēļu pēc kārtas jaunā amerikāņu aktrise un dziedātāja Keitija Perija (Katy Perry) ar "I Kissed a Girl" (Virgin/EMI), vienīgais top10 jaunums skotiem Biffy Clyro ar "Mountains" (14th Floor/Warner Music).

Velsas roka kvartets The Automatic, kas pazīstami ar top5 singlu "Monster", savu jauno dziesmu "Steve McQueen" spējuši nogādāt tikai 16. vietā. Metallica jaunais garadarbs "The Day That Never Comes" 36. vietā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu