Lielo izmēru modeles prezentē jaunu, Latvijā ražotu apģērbu kolekciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Katerīna Korss

Līdz ar pavasara iestāšanos 14.aprīlī Latvijā ražoto apģērbu zīmols Vaide iepriecināja lojālos klientus, stilistus un medijus ar sezonas atklāšanas svētkiem. Svinību ietvaros tika prezentēta ekskluzīvās apģērbu līnijas «Monic by VAIDE» pavasara – vasaras kolekcija ar plus size izmēra modeļu dalību, kā arī par juteklisku un sievišķīgu noskaņu pasākuma laikā rūpējās šarmantā dziedātāja Diāna Pīrāgs.

Pavasara svētkos viesus priecēja arī Latvijā un Eiropā iecienītā, talantīgā saksofoniste Inga Meijere ar enerģisku uzstāšanos, savukārt par fona noskaņu un mūziku rūpējās DJ Zane Stocka.

Pasākuma laikā apmeklētāji tika lutināti ar pavasarīgām uzkodām un atspirdzinošiem dzērieniem, SPA dāvanu kartēm, kā arī netrūka īpašu cenu piedāvājumu jaunās kolekcijas apģērbu iegādei.


Savukārt pasākuma centrālais notikums būs ekskluzīvās apģērbu līnijas «Monic by VAIDE» pavasara – vasaras kolekcijas modes skate, kura paplašināta arī ar lielizmēra modeļiem, tādēļ to prezentācijai pieaicinātas arī Latvijā pazīstamākās plus size modeles.

Kolekcijas tērpi veidoti no visaugstākās kvalitātes audumiem. Tie ir tērpi sievietēm, kuras vēlas akcentēt sievišķību un eleganci. Kolekcija apvieno sevī klasiskus piegriezumus ar mūsdienīgām modes tendencēm, un kolekcija tiek veidota Latvijā ar Rīgas drēbnieku meistarību un audumu izgatavošanas jaunākajām tehnoloģijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu