"Bilanebila" klubā "Pulsē"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc pēdējā veiksmīgā pasākuma klubā "Pulsē" muzikālā apvienība "Bilanebila" nolēma turpināt pasākumu sēriju ar nosaukumu "Nice place for house and breaks".

Uz šiem pasākumiem tiek aicināti labākie, pieredzējušākie un interesantākie Latvijas dīdžeji, savukārt apmeklētājus gaida pozitīva un aktuāla kvalitatīvā elektroniskā mūzika. Pasākumu nosaukums izsaka visu – lielisks vakars, kurā var labi atpūsties un izbaudīt tiešos un lauztos muzikālos ritmus.

Nākamais pasākums ar nosaukumu "Nice place for house and breaks Vol.2" notiks piektdien, 8.septembrī, klubā “Pulsē” (Citadeles 2). Galvenie vakara viesi būs viens no interesantākajiem dīdžeju duetiem "Kingz Of The Beat". "Kingz Of The Beat" – Rīgas ierakstu izdevniecības "Quadrat Musique" divu dīdžeju Drum un Vital jauns kopprojekts. Dzīvo uzstāšanos ar dīdžeju virtuvi – plašu atskaņotājiem, mikseriem, efektprocesoriem, sempleriem un ritma mašīnām – īsāk sakot, var apzīmēt kā "aizraujošie lauztie ritmi + masīva skrāpēšana (skrečs)".

Vital ir izdevniecības "Quadrat Musique" dibinātājs un viens no populārākajiem Latvijas dīdžejiem ar vairāk nekā 10 gadu stāžu. Ar savu "Nu Skul Breaks" kolekciju viņš ir vairākas reizes pārstāvējis Latviju Krievijā un Eiropā. Vital – producents (ORIOLA un citi projekti) un vadošais remiksētājs Latvijā (Marija Naumova, Prāta Vētra, Yana Key un citi). Savukārt Drum ir zināms kā dīdžejs, kurš spēlē ar dzīviem fanka, soula, hiphopa, ņūdžeza sastāviem (Time After Time, Rhythm Community, Deep, Davido Gospella un citi), spēlējot gan bungas lomu ar ritmsempleru, gan muzikālo skretču. Eiropas žūrijas vērtējumā DRUM ieņēma pirmo vietu hip-hop festivālā “NRG 2003”, Latvijas skretčdīdžeju konkursā. Abu dīdžeju pieredze savos virzienos ir apkopota tieši ar nosaukumu KINGZ OF THE BEAT.

Pasākumā ar house un breakbeat mūziku uzstāsies arī Dj Cute un Dj Maxim Perepeliza no apvienības “Bilanebila”.

“Bilanebila” aicina visus kvalitatīvas elektroniskās mūzikas cienītājus 8. septembrī uz klubu “Pulsē”!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu