Prezentēts labdarības vārdā veidotais dzīvnieku kalendārs un saziedoti 1232 eiro

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

4.decembra vakarā populārajā restorānā «Wine way» norisinājās labdarības pasākums, kura ietvaros tika prezentēts 2015.gada kalendārs. Iegādājoties kalendāru ikvienam bija iespēja palīdzēt Juglas dzīvnieku patversmes dzīvniekiem sagaidīt Ziemassvētkus siltumā un pilniem vēderiem.

Labdarības pasākums, kurš tika apvienots ar foto studijas «Sweet Studio» dzimšanas dienu, norisinājās Ziemassvētku gaidīšanas laikā, tāpēc arī tika izveidots dzīvnieku un viņu saimnieku kalendārs, lai varētu apvienot dzimšanas dienas svinēšanu un lietderīgumu.

Labdarības pasākums tika gatavots veselus trīs mēnešus, un tajā tika ieguldīts milzu darbs, gan lai taptu kalendārs, gan lai radītu tādu izklaides programmu, kādu viesiem bija iespējams redzēt pasākuma ietvaros.

Par vakara interesantumu parūpējās pasākuma vadītāji, duets Alekss Silvērs un Liera Štein, kā arī dziedātāji Mārtiņš Grunte, Andris Kivičs, Alise Kante un iluzionists Dmitrijs Bubins.

Viesi, baudot lielisku izklaides programmu, arī steidza iegādāties kalendārus, kuru cena ir 15 eiro, beigu beigās tika saziedoti 1232 eiro, kuri tiks iztērēti, iegādājoties vajadzīgās lietas dzīvniekiem, bet lietas tiks nogādātas Juglas dzīvnieku patversmē.

Kalendāru ar nosaukumu «Suns redz tevi tādu, kāds tu esi» ir iespējams iegādāties vēl divas nedēļas, zvanot uz numuru 28803883 vai rakstot svetography@gmail.com.

Atgādinājums tiem, kuri arī vēlas dot savu ieguldījumu un palīdzēt dzīvniekiem: 2014.gada 21.decembrī visi ir aicināti atvest siltas segas, lielus auduma gabalus, palagus vai dvieļus uz «Sweet Studio» (Ūnijas iela 4), iepriekš piezvanot pa telefonu 26888776, piesakot savu dalību labdarības akcijā.

22.decembrī kalendāra idejas autore un fotogrāfe Svetlana Mandrikova, duets Alekss Silvērs un Liera Štein, kā arī dzīves stila portāls «Sejas» dosies uz Juglas dzīvnieku patversmi un nogādās tur patversmei nepieciešamās lietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu