Iesaisties akcijā un nodrošini dzīvniekiem priecīgus Ziemassvētkus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Svetlana Mandrikova

Tuvojas Ziemassvētku laiks, tas ir laiks, kad cilvēki vairāk aizdomājas cits par citu, par dzīvniekiem un ir gatavi palīdzēt un atbalstīt tos, kam kaut kā pietrūkst, lai beigu beigās mēs visi spētu sagaidīt svētkus paēduši un siltumā. Duets Alekss Silvērs un Liera Štein, fotogrāfe Svetlana Mandikova ar dzīves stila portāla «Sejas» atbalstu aicina ikvienu piedalīties akcijā un palīdzēt!

Duetam radās doma par palīdzēšanu dzīvniekiem, jo tie paši par sevi nevar parūpēties un sagādāt sev ēdienu un siltumu.

«Gribējām kādam patiesi palīdzēt, ne tikai pievienoties kādai akcijai ar skaļu saukli. Tāpēc sazinājāmies ar patversmi, uzzinājām, cik ļoti nepieciešams atbalsts, un, pateicoties mūsu draudzenei Svetlanai Mandikovai, kura ir fotostudijas «Sweet Studio» īpašniece, izlēmām apvienot studijas jubilejas svinēšanu ar īpašā labdarības kalendāra prezentēšanu,» skaidro Liera.

Foto: Svetlana Mandrikova

Tā radās ideja par labdarības vakaru, kura ietvaros speciāli tika radīts fotoprojekts «Suns redz tevi tādu, kāds tu esi», fotogrāfijās attēloti cilvēki no dažādām darbības sfērām kopā ar saviem mājdzīvniekiem, tie, kuriem nav vienalga, kas notiek ar pamestajiem dzīvniekiem.

Fotogrāfijas apvienotas kalendārā, kuru ikvienam būs iespēja pret ziedojumu iegādāties pasākuma dienā. Lai palīdzētu tiem, kam klājas grūtāk un kam, it īpaši ziemā, ir ļoti nepieciešama barība un siltas segas.

Foto: Svetlana Mandrikova

«Pasākumu varēs apmeklēt tikai cilvēki ar ielūgumiem, bet ikvienam ir iespēja izdarīt labu darbu un divu nedēļu laikā pēc pasākuma par ziedojumu iegādāties īpašo labdarības kalendāru. Viss, kas ir jādara, ir jāsazinās ar fotogrāfu, rakstot uz e-pastu - svetography@gmail.com. Ja ir vēlme doties uz pasākumu, ir iespējams iegūt ielūgumu, uzrakstot pasākuma organizatoriem uz epastu - alekssilvers.lierastein@gmail.com,» skaidro Liera Štein.

Līdzekļi tiks savākti, pateicoties fonda «Zelta sirds» atbalstam, kurš arī uzņēmās atbildību par pasākuma laikā savāktajiem līdzekļiem iegādāties segas, barību un visu, kas patversmei nepieciešams.

2014.gada 22.decembrī fotogrāfe Svetlana Mandrikova, Alekss Silvērs, Liera Štein, kā arī dzīves stila portāls «Sejas» aizvedīs visas nepieciešamās lietas dzīvnieku patversmei «Labās mājas».

Nākamajā dienā pēc došanās uz patversmi dzīves stila portālā «Sejas» ikviens varēs redzēt, kādas mantas un cik daudz tika sagādātas un aizvestas dzīvnieciņiem.

«Ja nevēlies iegādāties speciāli veidoto kalendāru, bet vēlies iesaistīties mūsu akcijā un radīt priecīgus un siltus Ziemassvētkus patversmē, aicinām tevi 21.decembrī atvest siltas segas, lielus auduma gabalus, palagus vai dvieļus uz «Sweet Studio» (Ūnijas iela 4, Rīga), iepriekš piezvanot pa telefonu 26888776 un piesakot savu dalību labdarības akcijā. Cilvēku apģērbs, spilveni vai paklāji neder,» atklāj Liera.

Atbalstām tos, kam palīdzība ir visvairāk nepieciešama un kuri paši nespēj to palūgt. Lai ne tikai mums, bet arī patversmes dzīvnieciņiem Ziemassvētkos ir pilni vēderi un apkārt valda siltums!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu