Izrādās, aktieris Šaija Labafs gandrīz ticis izvarots

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Šaija Labafs aizraujas ar neordināriem mākslas projektiem. Piedalīšanās šādos projektos ne vienmēr ir patīkama un tik vienkārša kā gribētos. Aktieris labprāt pastāsta, kā viņam gājis ar piedalīšanos vienā priekšnesumā, kura laikā daudz nav trūcis, lai viņu izvarotu un skatītāji to uztvertu kā mākslu.

Aktieris piedalījies piecu dienu projektā «I am story». Projekta laikā Šaija nerunāja, bet ikviens varēja doties skatīties, kā viņš dzīvo.

Pie aktiera iegājusi viena sieviete, kura desmit minūtes raustījusi viņu, pēc tam sākusi izģērbt un uzmākties. Sieviete tā iekarsusi, ka nav sapratusi aktiera pretošanos un skūpstījusi viņu, tajā pašā laikā mēģinot novilkt viņam bikses.

Beigās viņa izgāja no telpas ārā ar izsmērētu lūpukrāsu un aizgāja prom, strīdoties ar savu puisi.

To visu noskatījās simtiem cilvēku, arī aktiera meitene, kurai bija ļoti sāpīgs gan sievietes izgājiens, gan fakts, ka viņas mīļotais neizbeidza šovu, saskaroties ar seksuālu uzmākšanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu