«iHeartRadio» ceremonijā repere Igija Azelia uzstājas krūšturī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta (Taylor Swift) svētdien «iHeartRadio» mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā (2014. gadā izveidotā balva tiek pasniegta par panākumiem globālajā tīmeklī, digitālajā vidē) Losandželosā atzīta par gada labāko sieviešu izpildītāju, bet kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (Justin Bieber) - par vīriešu kārtas izpildītāju. Ceremonijā uzstājās vairākas slavenības, taču mediju uzmanību piesaistījis reperes Igijas Azelias (Iggy Azalea) priekšnesums.

25 gadus vecā Azelia, neskatoties uz nedienām personiskajā dzīvē, sniedza pārliecinošu sava jaunā singla «Team» priekšnesumu, tiesa, to darīja interesantā skatuves tērpā - krūšturī.

Noskaties viņas uzstāšanos.

Foto: Reuters/Scanpix

Šī bija viņas pirmā uzstāšanās kopš skandāla ar nopludināto video. Atgādinām, ka NBA kluba «Lakers» basketbolists D'Andželo Rasels nofilmēja sava komandas biedra «Swaggy P» Niks Jangs (Azelias draugs) atzīšanos, ka viņš krāpis Azeliu ar citu sievieti, un to publiskojis.

Reperes otrais studijas albums «Digital Distortion» gaidāms jūnijā.

Vēl ceremonijā pie balvas tika Adele par labāko dziesmu «Hello», savukārt īru četrotne U2 apbalvota ar inovāciju balvu.










KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu