24. Rīgas modes nedēļa noslēdzas ar grandiozu zīmola «Amoralle» skati

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

3. aprīlī noslēdzās 24. Rīgas modes nedēļa. Noslēguma dienā viesi varēja baudīt zīmolu «In by Inga Nipane», «Narciss», «Ludmila Kislenko» un «Amoralle» skates.

Pēdējā 24. Rīgas modes nedēļas diena iesākās ar īpašu pēcpusdienas šovu, kurā tika izrādīta bērnu mode, šovā piedalījās tādi zīmoli kā «Lazy Francis», «Paade Mode» un «Aristocrat kids», skati apmeklēja daudzi mazi modes mīļotāji ar saviem vecākiem.

«Paade Mode» skatē piedalījās arī modes blogeres Santas Bindemanes un grupas «Prāta vētra» dalībnieka Māra Mihelsona dēls Andrejs, kuram šī nebija pirmā pieredze modeļa ādā: puisis jau trīs gadu vecumā debitēja zīmola «Tru Fix Kru» skatē.

Ņemot vērā viesu skaitu, aplausu spēcīgumu, var droši apgalvot, ka Rīgas modes nedēļas rīkotāju eksperiments veidot bērnu modes pēcpusdienu ir izdevies.

Pēc bērnu pēcpusdienas mazo pusstundas pauzi aizpildīja stilīgo modes cilvēku ierašanās uz pirmajām vakara skatēm.

Gaidīšanas laikā viesi fotografējās pie foto sienas, vēroja cits cita stilu, lai atrastu kādu neredzētu stila tendenci, kā arī iegūtu jaunus kontaktus modes industrijā.

Ikviens gaidīja vakara kulmināciju zīmola «Amoralle» modes skati, kura ierāva ikvienu seksapīla, erotikas, sievišķības, maiguma aurā un veselas piecpadsmit minūtes lika noraudzīties tērpos gandrīz bez elpošanas.

Vērojot skaisto veļu, redzot ziedlapiņām nokaisīto «mēli» un klausoties erotikas pārpilnajā muzikālajā noformējumā, par radio geišu dēvētā Ieva Adamss pat apraudājās aiz sajūsmas.

Skate bija veidota kā maza teātra izrāde, kura palīdzēja ne tikai iemīļot tērpus, bet ļāva noskaņai aizraut sevi līdzi notiekošajam.

Pateicoties īpaši veiksmīgajam modes nedēļas noslēgumam,viesi vēl nebija atstājuši pasākuma telpas, kad jau sapņoja par iespēju atgriezties uz 25. Rīgas modes nedēļu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu