Rīgas modes nedēļas viesi ar katru dienu arvien vairāk un vairāk izrāda necieņu dizaineriem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2.aprīlī tika aizvadīta 24. Rīgas modes nedēļas ceturtā diena, kura priecēja viesus ar zīmolu «QooQoo», «Alexandra Westfal», «Lilija Larionova», «Tanti», «Pohjanheimo», «Katya Katya Shehurina» skatēm.

24. Rīgas modes nedēļā uzaicinātie viesi ļoti izteikti izrāda necieņu modes māksliniekiem, kuru skates apmeklē, modeles tik tikko ir beigušas staigāt pa mēli, kad liela daļa viesu jau steidz pamest modes skates zāli, tādā veidā izrādot necieņu skates dizaineram, kurš vēl tikai dodas paklanīties un saņemt savu daļu aplausu.

Viesi šo faktu komentē ar pārāk garajām rindām pie garderobēm, bet vai tiešām pāris minūšu ilgāka stāvēšana rindā attaisno audzināšanas trūkumu un necieņu!

Protams, ir viesi, kuri nepamet savas sēdvietas, līdz skate patiesi ir beigusies un gan dizainers, gan modeles atrodas aizkulisēs.

Rīgas modes nedēļa ir pārcēlusies uz jaunām telpām, nu skates norisinās «Radisson Blu Hotel Latvija», tāpat vairāk ir padomāts par viesu nodarbināšanu starplaikos starp skatēm.

Ir iespēja ne tikai nofotografējoties iegūt veļas mazgājamo līdzekli, bet, izstāvot rindu pie cita stenda, fotografējoties iegūt saldējumu. Tāpat ir iespēja iegūt stilīgu grimu, apmeklējot «Maybelline» kosmētikas stendus.

VIP apmeklētāji, kuru lokā ir daļa sabiedrībā zināmu personu, nu var starplaikos neatrasties kopā ar ikvienu apmeklētāju, bet doties uz VIP telti, kur iespējams baudīt šampanieti, vīnu un nepiespiesti nodoties sarunām gan ar modes māksliniekiem, gan citiem viesiem.

Ne visas populāras personas, kurām ir VIP kartiņas izvēlas šādu opciju, citas labprātāk paliek ikvienam viesim pieejamajās telpās, pavēro viesu ģērbšanās stilu, dažādas stila pērles vai neveiksmes, kā nekā pasākumu apmeklē daudz jauniešu, modes blogeru, stilistu, kuru ikdiena paiet saistībā ar modi un stilu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu