"BB Brokastīs" Kreipānam nodots viltotais Twitter profils (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA
References: API SITE

"Radio SWH" ētera studijā "BB Brokastu" laikā vakarrīt notika vēsturisks gadījums - sporta komentētājam Anatolijam Kreipānam svinīgi tika nodots viņa viltotais Twitter profils! Negaidīti ētiska, godājama rīcība. TVNET publicē viltotā profila autora materiālu, kā arī raidījuma audiofragmentu šā gadījuma sakarā.

Kas ir Anatolijs Kreipāns?

Sporta komentētājs, žurnālists. Cilvēks, kura balsi dzirdam katru nedēļu, daudzus gadus, taču par viņa personību patiesībā tikpat kā nekas nav zināms.

Kas ir Twitter?

Ieraksti šo jautājumu Google un redzēsi, cik daudzi mokās neziņā, cik daudziem šķiet svarīgi atbildēt uz šo jautājumu. brivamute.lv versijā Twitter ir krāmu tirgus ekshibicionistiem.

Kāpēc tika izveidots Kreipāna Twitter profils?

Godkāre, vēlme iedzīvoties uz svešas popularitātes rēķina? Jā, kur nu bez tā. Tomēr @Kreipans profila radības notika organiski – brivamute.lv jau sen kremta, ka privātās sarunās piesaukts Valērija Kuļibabas vārds nevienā, izņemot pašus, sajūsmu neizraisa. Mēs, sakot „Latvijas hokeja izlase”, domājam visupirms Znaroku, Vītoliņu, Pavlovu. Mūsu kamaniņas stūrē Roberts Suharevs un Dairis Leksis, bet futbola vārtos joprojām stāv Oļegs Karavajevs.

Rakstot ar Anatolija Kreipāna vārdu, mēs faktiski iekāpām laika mašīnā un legāli atgriezāmies bērnībā.

Kreipāns ir kopā ar mums priekos un bēdās, no pirmās līdz pēdējai minūtei. Brīdis, kad Rīgas "Dinamo" mājās piekāpjas Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 2:3 un līdz 3. trešdaļas beigām palikušas 2 minūtes, skatītājam līdzinās šķiršanās sāpēm vai mīļotā kāmīša bojāejai. Kreipāns ir mums līdzās, viņš uztur mūsu sarunu ar ārpasauli un uzņemas visus sportistu grēkus.

Sporta komentētāju ietekmi uz sabiedrību neviens tā īsti nav pētījis, tāpēc nekautrēsimies kļūt ķecerīgi un apgalvot, ka mēs dzīvotu tiklāk, ja desmit baušļus mums nevis sludinātu no kanceles, bet pārtraukumā nolasītu Anatolijs Kreipāns.

Pilnīgi nejauši izvēlēti @Kreipans ieraksti ilustrācijai:

@Kreipans Uzstādīju telefonā 1972. gada 28. septembri un aizsūtīju SMS uz ģērbtuvēm - "Такой хоккей нам не нужен! Николай Озеров."

@Kreipans Kontrolieris – nebūtu KHL, jūs rakstītu "Vakara Ziņās" un daudz nemuldētu. Es – nebūtu e-talona, jūs sēdētu stūrī ar rulli un daudz nemuldētu.

@Kreipans Futbols pret Grieķiju. Neklāsies neko viegli, ja īsās piespēles viens otram dos Papastatopuloss un Papadopuloss. Prasīšu pielikumu.

@Kreipans Pavēroju "Dinamo" treniņu.

Dīvaini, ka Surovijs, kurš nāk no Čehoslovākijas, laikam pirmo reizi dzīvē dzird komandu: "Uz pirmo, otro skaitīt!"

@Kreipans Tramvajā 2 jaunekļi nicīgi par trešo – esot gājis rociņās ar kaut kādu vecu kļušku. A. Kerčs neļaus samelot – tā sāk visi hokejisti.

@Kreipans Kopš Vjačeslavs Duhanovs Barselonā skrēja basām kājām, mokos bezmiegā. Rezultātam vajadzēja būt citam.

@Kreipans Līdzjutēji vaicā par manu muzikālo gaumi. Atbildu visiem interesentiem – pēdējā laikā klausos jaunos izpildītājus – Laimu Vaikuli, piemēram.

@Kreipans Nopirku jaunu ledusskapi. Veco pagaidām ārā nemetīšu – uz tā durvīm uzlīmēts košļenes papīrītis ar Tonija Kukoča attēlu.

@Kreipans Ja Maltā kāds Latvijas tūrists dabūtu pa muti, tas būtu pagodinājums mūsu valstsvienībai. Nebūsim naivi, tas nekad nenotiks.

@Kreipans Astoņkājim Polam uzradies konkurents - mans kaimiņš Žeņa.

Latvijas futbolisti zaudē, kad Žeņa ir skaidrā. Šodien viņam pensija. Cerīgi.
Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu