TV seja, komiķis Stjuarts atzīts par ietekmīgāko vīrieti (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

ASV komiķis un šova "The Daily Show" vadītājs Džons Stjuarts (Jon Stewart) atzīts par ASV visietekmīgāko vīrieti, savukārt prezidents Baraks Obama nav iekļuvis pat pirmajā divdesmitniekā.

Stjuarta programma "The Daily Show" debitēja 1999.gadā, tā strauji ieguva popularitāti un 2001.gadā pirmo reizi tika izvirzīta prestižajai "Emmy" balvai.

Vīriešu žurnāla "AskMen" aptaujā par ASV 49 ietekmīgākajiem vīriešiem piedalījās 500 000 izdevuma lasītāju, un viņu spriedumu par šā gada ietekmīgāko vīrieti acīmredzami ietekmējis pagājušais krīzes gads.

Prezidents Baraks Obama 2008.gadā sarakstā bija pirmajā vietā, pērn viņš noslīdēja uz trešo pozīciju, bet šogad ieņem tikai 21.vietu.

Šogad saraksta augšgalā atrodas augsto tehnoloģiju un inovāciju pārstāvji. Otro, trešo un ceturto vietu attiecīgi ieņēmuši "Microsoft" dibinātājs Bils Geitss, sociālā tīkla "Facebook" dibinātājs Marks Cukerbergs un kompānijas "Apple" vadītājs Stīvs Džobss.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu