Dzīvā satura televīzija RīgaTV 24 vēl tuvāk skatītājiem!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 1. aprīļa televīzijas kanāls RīgaTV 24 maina savu pašreizējo pozīciju kabeļoperatoru televīzijas kanālu sarakstā, līdz ar to RīgaTV 24 «dzīvais « saturs skatītājiem būs pieejams vēl tuvāk! Turpmāk meklējiet RīgaTV 24 Lattelecom interaktīvās televīzijas 109. kanālā un Baltcom digitālās un interaktīvās televīzijas 5. kanālā.

RīgaTV 24 direktors Klāvs Kalniņš stāsta: «Esam priecīgi par mūsu izaugsmi un pietuvošanos Latvijas lielākajiem televīzijas kanāliem. RīgaTV 24 turpinās operatīvi un ar aizrautību ziņot skatītājiem par svarīgāko pasaulē, valstī un sabiedrībā, nodrošinot tiešraides no notikumu vietas un unikālus oriģinālsatura raidījumus ar sabiedrībā iecienītām personībām un viedokļu līderiem. Mēs vēlamies sabiedrībai sniegt iespēju uzzināt par ikdienas aktualitātēm tūlīt un tagad, dienā nodrošinot vidēji deviņas stundas tiešraides un vairāk nekā desmit atšķirīgu personību viedokļus.»

Televīzijas kanāls RīgaTV 24 ir dzīvā satura televīzija, kuras programmu veido vairāk nekā 20 oriģinālraidījumi, tiešraides no dažādiem notikumiem un sabiedrībā atpazīstamu personību un viedokļu līderu komentāri par aktuālo šodien. Ikdienā nodrošinot dzīvā ētera raidījumus vidēji deviņu stundu un mēnesī vidēji 210 stundu garumā, RīgaTV 24 ir vienīgais televīzijas kanāls Latvijā, kas skatītājiem piedāvā tik liela apjoma tiešraides saturu ar iespēju arī pašai sabiedrībai būt daļai no satura veidošanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu