"Baltajā flīģelī" kamermūzikas koncerts "Ceļā uz Diseldorfu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis" šodien plkst.18 notiks kamermūzikas koncerts "Ceļā uz Diseldorfu", informēja Siguldas novada domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Diāna Kondratenko.

Kā pastāstīja Kondratenko, koncertā piedalīsies jaunie mūziķi - klarnetists Mārtiņš Circenis, saksofonists Arvids Kazlausks un pianiste Agnese Egliņa.

Līdz šā gada beigām paredzēti trīs koncerti, kuros mūziķi savu spēli papildinās ar stāstījumu par skaņdarbu rašanos un instrumentu skanējumu, tā ļaujot jaunajiem klausītājiem vairāk uzzināt par norisēm mūzikā.

Savukārt piektdien, 25.septembrī, plkst. 18 programmā "2 reiz 2" muzicēs divi klavieru dueti - Francis Gaiļus un Sana Villeruša, kā arī Agra un Arnolds Dimanti. Agra un Arnolds Dimanti ir arī Siguldas Mākslu skolas pedagogi.

Piektdien, 6.novembrī, plkst. 18 uz desmit gadu jubilejas koncertu "Lai dzīvo klarnete!" aicinās klarnešu kvartets "Quattro Differente", kurā muzicē Guntars Gedroics, Kristaps Kitners, Marina Vidmonte un Česlavs Grods. Solists - Siguldas Mākslu skolas direktors Guntars Zvejnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu