Latvijas topā ir viens līderis (1)

TVNET
Kriss Noa (Chris Noah)
Kriss Noa (Chris Noah) Foto: publicitātes

“Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība” (LaIPA) sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā Latvijā klausītāko singlu topu - prezentējot dziesmas, kas aktuālajā nedēļā ir populāras gan radiostacijās, gan straumēšanas vietnēs internetā. Topu rezultātus veido Radiomonitor un Ranger Computer apkopotie dati. Arī 19. nedēļā līderis savas pozīcijas saglabājis, bet savu vietu topā ir atraduši arī aktuāli jaunumi.

Straumēšanas tops

Straumēšanas topa augšgalā joprojām ir producents Artemas ar “I Like The Way You Kiss Me”. Otrajā vietā ierindojies Tomijs Ričmens ar “Million Dollar Baby”, trešajā vietā ir apvienība “Olas” ar hitu “Nārnija”.

Jāatzīmē, ka visas dziesmas ir vietnes TikTok hiti.

Tāpat jāatzīmē, ka Artemas un Tomijs Ričmens iepriekš plašākai publikai ir bijuši mazpazīstami, bet ar šo dziesmu palīdzību strauji ieguvuši pasaules atpazīstamību.

Foto: publicitātes

Latvijas klausītāji atzinīgi novērtējuši dziesmas, kuras reperis Kendriks Lamārs veltījis reperim Dreikam - “Not Like Us” ir ceturtajā vietā, bet “Euphoria” ir piektā.

Atsevišķi latviešu singlu topā pirmie ir apvienība “Olas” ar “Nārniju”, viņiem otrajā vietā seko Fiņķis un Patrisha ar “Raķešu Zinātni” un trešie ar “Degvielu” ir “Singapūras Satīns”.

Eirovīzijas noskaņās desmitnieka ceturtajā vietā ierindojies Dons ar “Hollow”. Savukārt dziesmu skaita ziņā šobrīd neizšķirts ir starp tandēmu Wiesulis-sangvn un grupu “Singapūras Satīns” - katram topā ir pa trim dziesmām.

Radiostaciju tops

Arī radiostaciju spēlētāko dziesmu top 20 līderpozīciju joprojām saglabā Artemas ar “I Like The Way You Kiss Me”. Nemainīgi otrajā vietā ir Hozier ar “Too Sweet”, savukārt no desmitās uz trešo vietu lēcienu piedzīvojis Teilores Sviftas un Post Malone duets “Fortnight”.

Foto: publicitātes

No latviešu singliem līderpozīciju atguvis Chris Noah ar “Nomodā” - top 20 viņš ir 11. vietā. Kā nākamie 12. vietā ierindojušies iepriekšējās nedēļas latviešu singlu līderi “Yūt” ar “Tuvu”. Savukārt “Instrumenti” ar “Man patīk” ir 18. vietā, bet Emilija ar “Noticēt sev” ieņem 19. vietu.

Chris Noah dziesma “Nomodā” topā ir jau devīto nedēļu, mūziķis saka: “Liels prieks redzēt, ka “Nomodā” atkal atgriežas topu virsotnē un liels paldies radiostacijām, ka tās ar manu mūziku iepazīstina klausītājus. Šī ir tikai otrā dziesma latviski, tādēļ jo īpaši svarīgi, ka caur radiostacijām es varu sasniegt tos cilvēkus, kas iepriekš nav iepazinuši mani kā latviski dziedošu mākslinieku. Dziesma “Nomodā” ir nopietna un man personiski svarīga, un es ticu un ceru, ka arī klausītāji sadzird vēstījumu - mēs dzīvojam trauksmainā laikā un mums šajā laikā nav jāpaliek vieniem. Paldies!”

Mūzikas jaunumi

Jaunu singlu “Vasaras raibumi” piedāvā Zebrene, un šoreiz tas ir duets kopā ar dziedātāju Elizabeti Gaili. Iepriekšējais Zebrenes singls “Pazūd pulss” radiostaciju topā ir jau 15 nedēļas. Ar albumu “Būūtība” šajā nedēļā klausītājus iepriecina Būū - tad raudzīsimies, kādus hitus tas atnesīs. Savukārt piektdien, 17. maijā, būs Billijas Eilišas albuma “Hit Me Hard and Soft” izdošanas diena.

Nepalaid garām!

Uz augšu