Atpūties piedzīvojumu parkā, iepazīsti Baltijas valstis!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lietuvas Valsts tūrisma departaments, Latvijas Tūrisma attīstības aģentūra un Igaunijas Tūrisma aģentūra jau trešo gadu organizē projektu „Dižā Baltijas valstu apceļošana” un piedāvā apmeklēt 30 tūrisma objektus - 10 katrā no Baltijas valstīm.

Akcijas dalībnieki rudenī varēs priecāties ne tikai par iegūtām ziņām, pieredzi, iespaidiem, bet arī par balvām, kuras saņems aktīvākie Baltijas apceļotāji.

Šoreiz piedāvājam ieskatu trijos izklaižu un apskates objektos, kas ieinteresēs gan aktīvās atpūtas cienītājus, gan arī vienkāršus tūristus. No katras Baltijas valsts pa vienam.

greatbaltic.eu

Vienīgais lielais piedzīvojumu parks Pērnavas apriņķī ikkatram piedāvā unikālu izaicinājumu, dod iespēju izmēģināt sevi un sajust jaunus iespaidus. Parkā ir piecas dažādas sarežģītības pakāpes pārejas un nobraucieni, kas atrodas augstumā no 1,5 līdz 9 metriem starp kokiem.

Takās ir paredzēta strauja nolaišanās ar virvēm un no tramplīniem. Vissvarīgākā lieta šeit – baiļu pārvarēšana, līdzsvars un iemaņas.

Apmeklētājiem ir noteiktas stingras drošības prasības un sniegti detalizēti paskaidrojumi, kā arī ir pieejami pieredzējuši instruktori.

Golfa cienītāji varēs atpūsties golfa laukumā, kas atrodas blakus parkam. Piedzīvojumu parks darbojas katru dienu no plkst.10.00 līdz 19.00

Ziemassvētku kauju muzejs

Latvijas kara muzeja filiāle “Ziemassvētku kauju muzejs” atrodas Jelgavas rajona Valgundes novada “Mangaļu” mājās. Muzeja teritorijā ir saglabājušies Baltijas reģionam unikāli I pasaules kara lauka fortifikācijas elementi, kas saistīti ar leģendārajām Ziemassvētku kaujām.

Pašlaik filiāles teritorijā apskatāms autentiskā vietā rekonstruēts nocietinājumu sistēmas posms – blindāža un daļa no vācu aizsardzības pirmās līnijas – “vācu vaļņa”.

Rekonstruētā vācu armijas pirmās aizsardzības līnijas nocietinājumu sistēmas daļa ir vienīgais šāda veida objekts Baltijā. Jaunizveidotajā ekspozīcijā apmeklētājiem ir iespējams iepazīties ar Ziemassvētku kauju norisi un latviešu strēlnieku lomu tajās. Vairāk nekā 200 fotogrāfiju, kauju shēmas un Tīreļpurva apkārtnē atrastie priekšmeti sniedz interesantas vēsturiskas liecības par tā laika notikumiem. Muzejs ir atvērts katru dienu, izņemot pirmdienas un otrdienas, no plkst.10.00 līdz plkst.16.00

Zīpliu muiža – viensēta

Zīpliu muižas apkārtne ikvienam nodrošina iespēju piedalīties kultūras pasākumos, iepazīt novada tradīcijas, apmeklēt muižas galeriju un darbnīcas.

Zīpliu muižā tiek īstenoti dažādi vietējie un starptautiskie projekti. Vieta, kur jāfotografējas - Zīpliu muižas viensētas simbols "Sienāzis"

Darba laiks: pirmdienās - piektdienās no plkst. 8.00 līdz 17.00. Sestdienās un svētdienās no plkst. 10.00 līdz 17.00.

Kas ir dižā Baltijas apceļošana?

Tiem, kas grib piedalīties šā gada apceļošanā, līdz 31. oktobrim jebkurā Lietuvas, Latvijas vai Igaunijas tūrisma informācijas centrā ir jāpaņem brošūra un karte ar atzīmētiem objektiem, jāpiereģistrējas interneta mājas lapā greatbaltic.eu.

Dalībnieki katrā objektā saņems atlaides, bet tie, kas būs apmeklējuši visvairāk vietu, laimēs balvas. Balvu ieguvēji tiks izlozēti. Turklāt, jo vairāk vietu būs apmeklētas, jo iespēja laimēt balvas - lielāka.

Kādas balvas iespējams saņemt?

Galvenā apceļošanas balva ir nedēļas nogale divām personām kādā no aviokompānijas „airBaltic“ jaunajiem galamērķiem – aviobiļetes uz abām pusēm, divas naktis 4 zvaigžņu viesnīcā ar brokastīm.

Tāpat iespējams laimēt nedēļas nogali kādā no Baltijas valstu galvaspilsētām divām personām – balvā ietilpst aviokompānijas „airBaltic“ biļetes uz abām pusēm, divas naktis Reval Hotel četrzvaigžņu viesnīcā ar brokastīm.

Un tas nebūt nav viss, vēl katra valsts ir izveidojusi pievilcīgas papildu balvas - romantiskā nedēļas nogale pilī, lidojums ar gaisa balonu, SPA procedūras un daudzas citas, kuras laimēs aktīvākie un neatlaidīgākie Apceļošanas dalībnieki.

Interneta mājas lapā greatbaltic.eu atrodama informācija par papildu balvām un atlaidēm Apceļošanas dalībniekiem. Ceļotāji aicināti būt vērīgi un aktīvi, jo daudzas papildu balvas tiks izlozētas jau pasākuma laikā.

Piedalies arī tu!

"Dižās Baltijas valstu apceļošanas" dalībnieku skaits ar katru gadu pieaug. Akcijas organizatori norāda, ka šis ir lielisks veids, kā izklaidēties, dzirdēt stāstus par Baltijas valstu pagātni un tagadni, turklāt tas viss pieejams tikai dažu stundu brauciena attālumā no jūsu mājām! Jāpiebilst, ka tūrisma objekti akcijas laikā piedāvā ievērojamas atlaides!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu