Fakti, ko, iespējams, nezināji par Kevinu un «Viens pats mājās»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ziemassvētkos ir jāparūpējas ne tikai par svētku prieku un dāvanām, bet arī par drošību. Un kurš gan cits to vislabāk prot darīt, ja ne Kevins no Viens pats mājas?! Attapīgais Kevins parādīs visiem mazajiem un lielajiem skatītājiem, kā nebaidīties un būt drosmīgiem, aizsargājot sevi un savu mājokli, kad ieradušies nelūgti ciemiņi. Sagaidiet Ziemassvētkus ar ikgadējo tradīciju Viens pats mājās jau no 28.novembra ik piektdienu 21:20 kanālā TV3!  

Filma Viens pats mājās ir kļuvusi par ikgadējo svētku priekšvēstnesi, kas liecina, ka līdz Ziemassvētkiem palikušas vien četras nedēļas. Ziemassvētku gaidīšana kopā ar Kevinu aizsākās vairāk kā 10 gadus atpakaļ, kad uz kino ekrāniem nonāca pirmā Viens pats mājās filma ar Makoliju Kalkinu galvenajā lomā. Pēc tās sekoja otrā, trešā un arī ceturtā daļa. Tā gadu no gada mazi un lieli skatītāji to ļoti iecienījuši.

Fakti, par kuriem vēl nenojautāt!

  • Māja, kurā dzīvo Makalisteru ģimene un Kevins uzveica laupītājus, patiešām eksistē.
  • Greznā trīsstāvu māja ir celta 1921.gadā un tā atrodas ASV Ilinoisas štatā, Vinntetkā, Linkolna avēnijā 671. 2013.gadā māja tika pārdota par 1585 miljoniem ASV dolāru un šobrīd tā kalpo par tūrisma objektu, kurā droši vien katrs no filmas faniem vēlētos paviesoties.
  • Mājā filmēšanas laikā ir notikuši daudzi interesanti notikumi, ko skatītāju acīm grūti pamanīt, piemēram, baisā pagraba aina tika izveidota ar makšķerauklu un kabatas lukturīšiem.
  • Aina, kurā aktieris Daniels Sterns kliedz, tāpēc, ka viņam uz sejas ir tarantuls, patiesībā notika klusumā, jo troksnis būtu aizbiedējis zirnekli.
  • Interesanti, ka aktieris Džo Peski no pēdējām filmas ainām arī realitātē iekoda M.Kalkinam pirkstā, atstājot uz tā paliekošu rētu.
  • Zīmīgi ir arī tas, ka pat filmas plakāta ideja nav nejaušība – tas izveidots, iedvesmojoties no slavena norvēģa gleznotāja un grafiķa Edvarda Munka slavenās gleznas Kliedziens.

«Viens pats mājās» filmas no 28.novembra piektdienās 21:20 kanālā TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu