«Staro Rīga 2014» ietvaros Līvu laukumā būs skatāms gaisa akrobātu šovs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Unikāla gaisa performanču trupa festivālā «Staro Rīga 2014», pateicoties Ondo.lv atbalstam, ik vakaru piedāvās gaismas, mūzikas un akrobātikas šovu «Dimants. Sapņu lidojums». Līvu laukumā izrāžu sākums katru festivāla dienu plkst. 19:30, 20:30 un 21:30.

Gaismas, mūzikas un akrobātikas šova autori uzsver: «Iedomājieties - pār Vecrīgas jumtiem paceļas vairāk nekā desmit metrus augsts, pasakainās krāsās mirdzošs dimants. Tajā kā nereālā gaismas telpā dejo cilvēki... Mirāža!? Sapņu lidojums!?» Šovs tapis ar aizdevēja Ondo.lv atbalstu, sadarbojoties gaisa izrāžu trupai «The Dream Engine» (Lielbritānija) un pasākumu aģentūrai «Concept event» (Latvija).

«The Dream Engine» ir viena no pasaulē vadošajām gaisa izrāžu akrobātikas grupām, kas veido neparastus un brīnišķīgus brīvdabas priekšnesumus - tajos apvienoti gan lidojoši objekti, gan akrobātika un gaismas elementi. «The Dream Engine» ir uzstājušies festivālos un vērienīgos pasaules līmeņa pasākumos vairāk nekā 50 valstīs, sākot ar pasaules sporta sacensību atklāšanām, popgrupu koncertiem Vemblija stadionā, līdz pat privātām zvaigžņu ballītēm un Venēcijas karnevālam.

Foto: publicitātes

«Concept Event» radošais direktors Niks Volmārs, kurš nodrošināja arī trupas šovu 2012.gadā krastmalā Rīgas svētku laikā, pauž apbrīnu par Lielbritānijas mākslinieku profesionālo sniegumu: «The Dream Engine» šovi ir patiesi maģiski, un tieši šis netveramais gaisīgums – lidojošie objekti un cilvēki, gaismu un krāsu spēles tik ļoti aizrauj skatītājus. Tomēr katra šova pamatā ir ļoti rūpīgs darbs – un, ņemot vērā «The Dream Engine» augstās prasības, mūsu komandai šis projekts ir liels izaicinājums un bauda!»

Paši «The Dream Engine» mākslinieki stāsta, ka ir patiesi priecīgi atgriezties Rīgā. «Rīga ir ļoti skaista pilsēta – tās arhitektūra, jūgendstila ēkas, lielais Centrāltirgus un skaistais Brīvības piemineklis ir apbrīnas vērti! «Heliosphere» šovu Rīgā atceramies ar ļoti pozitīvām sajūtām un esam priecīgi par iespēju tikties ar Latvijas skatītājiem vēlreiz - uzstājoties festivālā «Staro Rīga 2014»,» stāsta «The Dream Engine» pārstāve Nikija Strīta. Zīmola Ondo.lv valdes loceklis Toms Jurjevs: «Staro Rīga ir brīnišķīgs notikums, kas ik gadu iepriecina Rīgas iedzīvotājus un pilsētas viesus, un šogad arī mēs, Ondo.lv, vēlamies sveikt Latvijas iedzīvotājus valsts svētkos un dāvāt unikālu, Latvijā vēl neredzētu gaismas un akrobātikas šovu, kas, esam pārliecināti, padarīs šos svētkus vēl gaišākus un krāsainākus!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu