Atgādinājums Latvijas bērnu rakstniekiem (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl tikai nedaudz vairāk par nedēļu atlicis līdz 1. jūnijam, kad noslēgsies darbu iesniegšana Latvijas Bērnu un jaunatnes literatūras padomes rīkotajam oriģinālliteratūras konkursam Baltā Vilka grāmatas.

Neatkarīgā jau rakstīja, ka šajā konkursā šogad tiek gaidītas jaunas prozas grāmatas pusaudžiem un jauniešiem, jo tieši šai mērķauditorijai visvairāk pietrūkst labu, ar Latvijas reālo dzīves vidi saistītu oriģināldarbu.

Konkursā tiks apbalvoti trīs iepriekš nepublicēti manuskripti. Baltā Vilka grāmatu balvu fonds ir: 1. vieta – 1000 latu, 2. vieta – 600 latu, 3. vieta – 300 latu. Darbi jāiesūta gan elektroniski, gan izdrukā: manuskripts (1 eksemplārs) uz adresi: Baltā Vilka konkursam, LBJLP, Tērbatas iela 75, Rīga, LV-1001; Microsoft Word (rtf) dokuments uz adresi: lbjlp@inbox.lv.

Konkursam iesniegtos darbus vērtēs LBJLP izveidota žūrija, tās darbā galvenie kritēriji būs literāra kvalitāte, oriģinalitāte un atbilstība Latvijas bērnu reālajai dzīves videi, problēmām un interesēm. Uzvarētāji tiks paziņoti jūlijā, bērnu literatūras gada notikumu kulminācijas brīdī – Jāņa Baltvilka balvas pasniegšanas sarīkojumā. Tajā bērnu rakstnieki un grāmatu ilustratori tiek godināti par labākajām jaunajām grāmatām, kas iznākušas laikā no vienām vasaras brīvdienām līdz nākamajām.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu