Lady Gaga: Mans mērķis nav būt slavenai, mērķis ir būt zvaigznei (14)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popmūzikas dziedātāja "Lady Gaga" pirms koncerta Telavivā preses konferencē pirmdien paziņoja, ka viņas mērķis ir nevis slava, bet gan zvaigznes statuss.

Ierodoties Izraēlas pilsētā divas dienas pirms koncerta Telavivā, dziedātāja pauda prieku par viesošanos valstī. "Kopš mazām dienām zinu, ka Izraēla un Jeruzaleme ir svēta. Tik īpaša un svēta, ka, piedodiet, šķiet nereāla. Viesoties Izraēlā ir emocionāls un garīgs notikums. Es runāju savā un savas komandas vārdā – esam pagodināti, ka varam šeit būt," sacīja "Lady Gaga".

23 gadus vecā popdziedātāja līdzās amerikāņu R&B dziedātājai Bejonsai Noulzai nominēta deviņām MTV mūzikas video balvām, kuru laureāti tiks paziņoti 13.septembrī. Kā norāda mūzikas žurnāls "Billboard", "Lady Gaga" nav parasta popzvaigzne ar balinātiem blondiem matiem, bet izcila dziesmu autore un māksliniece, kura šķietami parādījusies no nekurienes. "Lady Gaga" izraēliešu žurnālistiem atklāja, ka mūziku raksta kopš 11 gadu vecuma. Viņas debijas albums "The Fame", kas klajā nāca pagājušā gada septembrī, Amerikā pārdots 1,3 miljonos eksemplāru. Gada laikā "The Fame" nopelnījis atzinību kā pārdotākais jaunā mākslinieka ieraksts un piektais labāk pārdotais albums 2009.gadā.

Pēc dziedātājas teiktā, daudz svarīgāk par albuma pārdošanas rezultātiem viņai bijis jautājums, kā apvienot popmūziku ar dziedātājas spilgto tēlu. "Patiesībā lejupielādēt MP3 ir pavisam viegli, bet veidolu lejupielādēt nav iespējams. Mana mode, attieksme, pasaules skatījums, sevis kā seksuālas sievietes pozicionēšana ir tas, kas es esmu. Šādu dzīvesveidu piekopj arī daudzi citi man līdzīgi Ņujorkas dienvidaustrumu daļas mākslas kopienas pārstāvji. Man bija skaidrs redzējums, kā cilvēkiem ir jāuztver mana mūzika un mana personība. Zināju, ka viņi iemīļos tēlu, zināju, ka viņiem patiks šis vēstījums par Ņujorku, tikpat lielā mērā kā mūzika."

Žurnāls "Billboard", atsaucoties uz mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" datiem, ziņo, ka "Lady Gaga" digitālā formāta singls "Just Dance" lejupielādēts vairāk nekā četrus miljonus reižu un ir otrais visu laiku pārdotākais digitālā formāta singls. Dziedātāja ne tikai piedalījusies visu albuma "The Fame" dziesmu radīšanā, iepriekš viņa rakstījusi dziesmas Fērdžijai, grupām "Pussycat Dolls" un "New Kids on the Block", kā arī popmūzikas princesei Britnijai Spīrsai.

Dziedātāja savu zvaigžņu stundu piedzīvoja, izpildot dziesmu "Poker Face" amerikāņu realitātes šova "American Idol" rezultātu pasludināšanas epizodē. Šovs ne tikai palīdzēja palielināt albuma pārdošanas apjomus, bet arī parādīja Amerikai, ka "Lady Gaga" ir īsta popdziedātāja.

"Tagad ir svarīgi palikt ietekmīgai un neaizmirstamai, radoši auglīgai. Vēlos mainīt mūzikas un modes pasaules kopējo ainavu, apvienot abas disciplīnas. Mans mērķis nekad nav bijusi slava, bet gan zvaigznes statuss," sacīja "Lady Gaga".

Apliecinot atzinību dziedātājas mīlestībai pret provokatīvu modi, kāds žurnālists uzdāvināja "Lady Gaga" mazu cepurīti, kuru viņa pieņēma ar smaidu.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu