Zināms «Indianas Džonsa 5» iznākšanas datums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lucasfilm

Baumas ir apstiprinājušās! 73 gadus vecais Holivudas aktieris Harisons Fords kārtējo reizi atveidos slaveno arheologu Indianu Džonsu topošajā filmā «Indiana Džonss 5». Kino studija «Disney» nākusi klajā ar paziņojumu, ka filmas režisors būs Stīvens Spīlbergs, kurš režisējis visas iepriekšējās «Indianas Džonsa» daļas.

«Indiana Džonss ir viens no izcilākajiem varoņiem kino vēsturē, un mēs nevaram vien sagaidīt, kad viņš atkal atgriezīsies uz lielajiem ekrāniem 2019. gada 19. jūlijā,» teikts studijas «Disney» preses paziņojumā. «Tas ir retums, kad iespējams vienkopus pulcēt šādu zvaigžņu komandu - režisoru, producentus un aktierus.»

Pirmo reizi Forda atveidoto arheologu iepazinām 1981. gadā filmā «Raiders of the Lost Ark».

Savukārt beidzamo reizi Fords atveidoja Džonsu 2008. gada filmā «Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull» («Indiana Džonss un Kristāla galvaskausa karaļvalsts»). Viņa dēlu Matu spēlēja aktieris Šaija Labafs.

Foto: Lucasfilm

Kopumā visu filmu ieņēmumi ir ap diviem miljardiem dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu