Pola Abdula pamet "American Idol" (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Televīzijas šova "American Idol" ("Amerikāņu elks") tiesnese Pola Abdula (Paula Abdul) otrdien paziņojusi, ka pametīs šovu.

"Ar skumjām sirdī es paziņoju, ka esmu izlēmusi neatgriezties," raksta savulaik slavenā popdziedātāja savā Twitter profilā.

Paziņojumā, ko izplatījuši televīzijas kompānijas "Fox" pārstāvji, minēts: "Abdula bija ļoti īpaša šova ģimenes sastāvdaļa pēdējās astoņas sezonas un mums ir žēl, ka viņa nolēmusi pamest "American Idol"."

"Viņa bija fantastiski talantīga, un mēs novēlam viņai visu to labāko," teikts paziņojumā.

Pirmdien "Fox" izplatīja vēsti, ka otro sezonu kā žūrijas locekle līdzās Saimonam Kovelam (Simon Cowell) un Rendijam Džeksonam (Randy Jackson) turpinās strādāt dziesmu autore Kara DioGuardi.

Vēl jūlijā Abdula izteikusies, ka ir uzaicināta piedalīties šovā līdz tā pēdējai iespējamajai sezonai, viņa bija noskaņota optimistiski, ka izdosies noslēgt izdevīgu vienošanos ar šova producentiem.

Diemžēl 47 gadus vecajai dziedātājai un dejotājai tas neizdevās.

"Man ļoti pietrūks visu šo jauno talantu, bet visvairāk pietrūks, ka nebūšu vairs daļa no tā, ko palīdzēju radīt un kur biju iesaistīta no pašas pirmās dienas," teikts populārās komunikācijas vietnes Twitter komentārā.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu