Meraija Kerija atteikusies palīdzēt ar HIV slimajai māsai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Meraija Kerija par savām spilgtākajām īpašībām nevar nosaukt līdzcietību un piedošanu. Kļuvis zināms, ka māksliniece atteikusies palīdzēt savai piecdesmit četrus gadus vecajai māsai, kura sirgst ar HIV.

Meraijas Kerijas brālis bija tik ļoti sašutis, ka dziedātāja atteicās palīdzēt māsai un samaksāt par viņas operāciju un zālēm, ka savu sašutumu izpaudis intervijā izdevumam «The Sun».

Vīrietis uzrunājis māsu, izmantojot laikrakstu, un uzsvēris, ka Meraijas māsa cīnās ar slimību un bez palīdzības viņa nomirs, bet Meraija no sevis tēlo labvēli, bet patiesībā ir vienkārši ļauna ragana.

Meraija uzskata, ka māsa pati ir vainīga pie savām nelaimēm, jo jaunības gados lietojusi narkotikas un nodarbojusies ar prostitūciju, abu lietu sekas novedušas arī pie HIV diagnozes.

Elisona uzrakstījusi grāmatu par Meraiju Keriju, kurā nav aizrāvusies ar māsas cildināšanu, pēc grāmatas izlasīšanas Meraija izbeigusi sarunāties ar māsu.

Nu māsa mirst un lūdz zvaigznes palīdzību, bet Meraija atsakās maksāt viņas slimnīcas izdevumus par spīti faktam, ka bez operācijas un zālēm māsa nomirs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu