Negaidīti miris reperis Heavy D

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

45 gadu vecumā otrdien Losandželosā miris populārais amerikāņu hiphopa mūziķis un producents Heavy D, īstajā vārdā Dvaits Aringtons Maierss (Dwight Arrington Myers), ziņo ārvalstu prese.

Kā ziņo slavenību portāls "TMZ", mūziķis otrdienas rītā devies uz veikalu, taču atpakaļceļā saļimis uz ielas un sācis zaudēt elpu. Kāds Maiersa kaimiņš izsaucis ātro medicīnisko palīdzību.

Kad ieradušies mediķi, Maierss vēl bija pie apziņas, taču pēc pusotras stundas slimnīcā miris.

Heavy D dzimis 1967.gada 24.maijā Jamaikā un bērnībā ar ģimeni pārcēlās uz Ņujorku. 1980.gadu beigās viņš izveidoja hiphopa apvienību "Heavy D & the Boyz", kuras lielākie panākumi datējami ar 1990.gadu pirmo pusi, kad par hitiem kļuva tādi singli kā "Now That We Found Love" un "Who's The Man?".

Heavy D rečitatīvs dzirdams arī popmūzikas karaļa Maikla Džeksona (Michael Jackson) dziesmā "Jam".

Vēlāk viņš veiksmīgi darbojās televīzijas (seriāls "In Living Color") un kino industrijā (filmā "Life" ar Ediju Mērfiju).

Apsarga lomā Heavy D šogad redzams nule kā uz ekrāniem iznākušajā Bena Stilera un Edija Mērfija lentē "Kā aplaupīt debesskrāpi" ("Tower Heist").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu