"Xbox Kinect" boksa čempionāts noslēgsies ar filmas pirmizrādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēc četriem filmas "Cietais tērauds" ("Real Steel") "Xbox Kinect" boksa čempionāta atlases turnīriem no 32 dalībniekiem ir palikuši astoņi visizturīgākie. Finālistu vārdi ir: Rihards Kairišs, Uldis Burkevics, Edgars Korsaks-Mills, Dāvis Lejnieks, Artūrs Špaks, Rolands Ermansons, Egons Baumanis un Ints Megnis. Tieši viņi sacentīsies 9. novembrī par sacensību galveno balvu - "Samsung MV800" fotokameru.

Fināla cīņas notiks 9. novembrī plkst. 19 - filmas "Cietais tērauds" pirmizrādes seansa ietvaros.

Jebkuram šā pasākuma apmeklētājam būs dota vēl nebijusi iespēja - izmēģināt spēkus Microsoft Xbox 360 Kinect boksā, sacenšoties ar mūzikas izpildītāju Gacho.

Pirms filmas notiks kinoteātra "Kino Citadele" organizētā Kinect boksa sacensību uzvarētāju apbalvošana, kā arī pirmizrādes seansa apmeklētājiem būs iespēja laimēt balvas ar filmas "Real Steel" simboliku.

"Xbox Kinect" boksa čempionāts
"Xbox Kinect" boksa čempionāts Foto: publicitātes

Par filmu: tās notikumi risinās ne pārāk tālā nākotnē, kurā lielu popularitāti ir ieguvušas boksa cīņas starp cilvēku vadītiem robotiem. Bijušais bokseris, bet tagad kaujas robotu menedžeris Čārlijs savā īpašumā iegūst novecojušu, bet cīņām ringā ļoti piemērotu un izturīgu robotu, kura uzvaras nodrošina piedalīšanos ne tikai pagrīdes, bet arī valsts līmeņa sacensībās. Vienlaikus ar robotu Čārlija dzīvē ienāk arī vienpadsmitgadīgs zēns - negaidīti uzradies viņa dēls, par kuru viņam nebija nekādu nojausmu. Pārvarot visdažādākos šķēršļus, tēva un dēla draudzība kļūst aizvien ciešāka, kamēr, caursitot savu pretinieku cietās tērauda bruņas, Čārlija robots virzās aizvien tālāk pretī gaidāmajai cīņai ar neuzvaramo čempionu.

Galvenajās lomās – austrāliešu aktieris Hjū Džekmens (Hugh Jackman) un seriāla "Pazudušie" zvaigzne Evandželīna Lilī.

Filmas "Real Steel" pirmizrādes seansa sākums ir plkst. 20.

Biļetes ir pieejamas kinoteātra "Kino Citadele" biļešu kasēs un mājas lapā www.forumcinemas.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu