Ieva Adamss par sievietēm: Mēs neesam interjera dekorācijas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ja sievietes 8.martā priecājas par apsveikumiem, tulpēm no mīļotajiem vīriešiem un kolēģiem, tad par radio geišu dēvētā Ieva Adamss uzskata savādāk un saka visiem sveicējiem – «Fakof». Šāda informācija atrodama sievietes sociālajā tīklā «Facebook».

Savu ierakstu portālā «Facebook» Ieva iesāk, uzrunājot mīļos kungus un arī dažas dāmas, kuras sūta viņai sveicienus Sieviešu svētkos.

«Beidziet, lūdzu, apsveikt mani ar to, ka man nav izaudzis krāniņš! Neesmu Klāras Cetkinas pielūdzēja, tomēr 8.marts, manuprāt, ir laba diena, lai atgādinātu par sieviešu tiesībām visā pasaulē,» raksta Ieva.

Par tiesībām sieviete uzskata mazāk dabūt pa purnu no vīra vai «boifrenda», tiesībām netikt priekšnieku/darba kolēģu apgramstītām, tiesībām netikt izvarotām ne Āfrikā, ne Ķelnē, ne Rīgā.

«Mēs neesam interjera dekorācijas. Mēs neesam labas šodien tikai tāpēc, ka smukas. «Fakof», apsveicēji, aizejiet līdz Centrālajai stacijai un aizstāviet kādu meiteni no kāda «urlas», tad parunāsim,» nobeidz Ieva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu