«The X Factor» zvaigzne Hendersone iekaro britu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Televīzijas šova «The X Factor» zvaigzne Ella Hendersone (Ella Henderson), kura pēdējos mēnešus Eiropas mūzikas topos veiksmīgi startējusi ar dziesmu «Ghost», ar debijas plati «Chapter One» (Syco Music/Sony Music) iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topu, ziņo ārvalstu prese.

Ella Hendersone 2012. gada šova finālā ierindojās vien 6. vietā, bet atšķirībā no citiem konkursantiem spējusi izveidot vērā ņemamu mūziķes karjeru.

2. vietā rudais dziesminieks Eds Šīrans ar albumu «X», bet 3. vietā emocionālais dziedonis Sems Smits ar debijas plati «The Lonely Hour» (Capitol/Universal).

Raidorganizācijas BBC «2014.gada skaņas» 5. vietas ieguvējs, 21 gadu vecais britu dziesminieks Džordžs Ezra (George Ezra) ar savu debijas plati numur 4. Ezra plašāku popularitāti iemantojis, pateicoties singlam «Budapest». Līdz ar to veiksmīgs izrādījies arī Ezras jaunais albums «Wanted on Voyage».

Savukārt BBC aptaujas «Sound of 2011» uzvarētāja, britu dziedātāja «Jessie J» ar savu jauno albumu «Sweet Talker» (Lava/Republic/Universal) startē 5. vietā.

Īru rokgrupas U2 albums «Songs of Innocence», kas pagājušomēnes par brīvu tika izsūtīts «iTunes» lietotājiem, pēc samaksas ieviešanas guvis niecīgus panākumus - tikai 6. vieta.

28 gadus vecā ebreju izcelsmes dziedātāja no Dienvidlondonas (viņas vectēvs emigrēja no Krievijas) Džesija Veira (Jessie Ware), par kuru esam rakstījuši arī TVNET, ar jauno plati «Tough Love» (Universal Island/PMR) tikai 9. vietā.

Tikmēr Meganas Treinores (Meghan Trainor) lipīgā popdziesma «All About That Bass» (Epic/Sony) jau trešo nedēļu pēc kārtas atrodas Lielbritānijas singlu top40 1. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu