Foto: Kailija Dženere vairs neizskatās kā pusaudze

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Realitātes šovu zvaigzne Kailija Dženere vairs neizskatās kā pusaudze, septiņpadsmit gadus vecā slavenība dara visu, lai izskatītos pēc iespējas vecāka, un viņai tas lieliski izdodas.

Tikai pirms astoņiem mēnešiem Kailija Dženere vēl izskatījās kā tīne un priekšroku deva parastām izklaidēm, lēkāšanai pa batutu, kartingiem, skolas diskotēkām, nu viss ir krasi mainījies, jaunā zvaigzne satiekas ar gados vecāku reperi un ārējo veidolu ir padarījusi vecāku par vismaz sešiem gadiem.

Foto: Instagram

Kailija Dženere steidz pieaugt, cik ātri vien iespējams, meitene arī izvākusies no mātes mājas un nu mitinās zem viena jumta ar Kloju Kardašjanu.

Par spīti Kardašjanu māsām un Kenedelas Dženeres modeles darbam, izvēloties būtiskāko modes ikonu no visām māsām, fani ar lielu balsu pārsvaru pirmajā vietā iebalsoja tieši Kailiju un viņas stila izjūtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu