"American idol" devītā sezona TV6 (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikā nesen noslēdzās Amerikāņu elka (American idol) jaunākā, devītā sezona, un TV6 skatītājiem uzreiz arī piedāvā tai sekot zilajos ekrānos Latvijā!

Šajā sezonā žūrijas godā būs šovu vadītāja, televīzijas zvaigzne Elena Dedženeresa, kura aizstās Polu Abdulu. Protams, būs tikšanās arī ar nepārspējamo Saimonu Kovelu (Simon Cowell).

Muzikālais talantu šovs Amerikāņu elks (American idol) kļuvis par vienu no vispopulārākajiem raidījumiem televīzijas vēsturē. Šova mērķis - ik sezonu atrast vienu patiesi īstenu talantu jeb atradeni. Vispirms žūrija atlasa talantīgākos dziedātājus dažādās pilsētās, tad labāko likteni koncertos nosaka skatītāji ar balsojumu. Protams, ļoti svarīgs ir arī žūrijas viedoklis.

Īpašu slavu ar saviem asajiem komentāriem žūrijā izpelnījies Saimons Kovels, kurš ir arī ierakstu kompānijas īpašnieks un producents.

Ieskats pirmajās sērijās. Būs arī Viktorija Bekhema...

Populārākais šovs televīzijas vēsturē Amerikāņu elks vāc jaunus dalībniekus raidījuma devītajai sezonai. Žūriju pametusi Pola Abdula, taču tai ir pievienojusies slavenā amerikāņu sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa. Pirmā atlase notiks Bostonā, turklāt tajā viesa lomā iejutīsies neviens cits kā bijusī Spice Girls dalībniece un slavenā futbolista sieva Viktorija Bekhema! Tas vien ir ko vērts, ne?! Otrā sērija TV6 skatītājiem parādīs, kā veicas dalībnieku atlases nākamajā pieturas vietā Atlantā. Tur patīkami pārsteigumi mijas ar ne tik patīkamiem. Rādās, ka žūrijai nebūs viegli atrast labus dziedātājus potenciālo dalībnieku tūkstošos.

Baumas, baumas, baumas!

Zināms, ka pēc devītās šova Amerikāņu elks sezonas no žūrijas pienākumiem atteicās Elena Dedženeresa. Par to, kas nāks viņas vietā, izskanējušas dažādas versijas – tika minēta gan dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa, gan grupas Aerosmith mūziķis Stīvens Tailers. Tomēr pagaidām neviens no šiem vārdiem oficiāli nav apstiprināts, klīst vien baumas... Dažādas runas dzirdamas arī par spilgtākā žūrijas pārstāvja Saimona Kovela nākotni un šova Amerikāņu elks desmito sezonu – iespējams, arī viņu vairs neredzēs žūrijas rindās. Viņš pievērsīšoties jaunam talantu konkursam. Bet tas vēl ir tālā nākotnē!

Pārsteidzoši mirkļi ar Saimonu Kovelu vēl devītajā sezonā, kura TV6 skatītājus sasniegs jau 10.septembra vakarā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu