Klubā "Essential" pirmais "Mindtrip Sessions" pasākums (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

19.jūnijā klubā Essential (Skolas ielā 2) norisināsies pirmais "Mindtrip Sessions" pasākums.

"Mindtrip Sessions" muzikālais lidojums būs ieturēts psihedēliskās, dziļās un progresīvās kompozīcijās, kuras neatstās vienaldzīgus tos, kuriem elektroniskā mūzika nav tikai veids, kā padejot kārtējā pasākumā. "Mindtrip Sessions" sērijas pasākumi ir veids, kā gūt baudu gan ķermenim, gan arī prātam, satikt jaukus cilvēkus un patiešām labi atpūsties.

Vakara programmā būs iespēja nobaudīt visu "Mindtrip Sessions" dīdžeju setus, kā arī speciālu "guest mix" no Ze Ivarzz (tiktakradio.com) un perfektu "warm up" setu no Aldee.

"Mindtrip Sessions" ir projekts, kas sevī apvieno divus Latvijā pazīstamus dīdžejus Dep un Bo Voltair un pavisam jaunu un plašākai publikai mazāk pazīstamu dīdžeju J Mortez, kurš pavisam īsā laika posmā ir spējis apliecināt savu profesionalitāti ar smalku stila izjūtu un spēles tehniku. Galvenā projekta atšķirība ir mūzikā, veidā, kā tā tiek sakārtota setos un kā tiek pasniegta publikai. "Mindtrip Sessions" sērijas pasākumu galvenā ideja ir piedāvāt apmeklētājiem kvalitatīvu un svaigu elektronisko mūziku, veidojot konstruktīvu muzikālu lidojumu ar īpašu skanējumu visas nakts garumā. Kvalitāte ir vienīgais un galvenais kritērijs, pēc kā tiek veidoti pasākuma laikā spēlējošo mākslinieku seti.

"Mindtrip Sessions" pasākumos ir piedalījušies vairāki Latvijā pazīstami un sevi pierādījuši mākslinieki: Al Dee, Vovs, Ratz Lukas, Andrey Emelyanov, Bombay, Ksenia Kamikaza, P1oneer, kā arī viesi no ārvalstīm: Ian May (Krievija), Roma Pafos (Krievija), Vortex (Krievija), Flash (Lietuva), Kiril Solncev (Lietuva), Armsky (Lietuva).

"Mindtrip Sessions" sērijas pasākumi tiek organizēti jau no 2005.gada un kopā jau aizvadīti vairāk nekā 30 pasākumu zem "Mindtrip Sessions" karoga. 2007. un 2008. gadā ar speciālu skatuvi "Mindtrip Sessions" projekts tika pārstāvēts lielākajā Latgales brīvdabas pasākumā SummerHouse, kā arī viesojies Maskavas klubā “Debarkader” un klubos “Jaguar”, “R-16”, “Porohod (s/k SUPER) Pleskavā, kā arī Sanktpēteburgā, Krievijā. Lielākajā Pleskavas brīvdabas pasākumā “Pskovskij Tsiklon”, kurš norisinās jau 15.gadu, "Mindtrip Sessions" dīdžeju seti bija galvenais notikums festivāla noslēdzošajā daļā un pulcēja pie galvenās skatuves vairāk nekā 15 tūkstošus klausītāju. Latvijā projekta pasākumi notikuši tādos klubos kā C1113 (Rīga), Pulse (Rīga), Tonuss (Jelgava), Tonuss (Limbaži), Seaside Lounge (Jūrmala) u.c. Dj Dep un Dj Bo Voltair seti "Mindtrip Sessions" zīmē ir nospēlēti visos lielākajos Latvijas klubos un vairākos klubos Baltijas valstīs, Krievijā, Polijā, Slovēnijā u.c.

Programma:

23:00-1.30 - Aldee 1:30-3:00 - Dep 3:00-5:00 - Ze Ivarzz 5:00-6:30 - Bo Voltair 6:30-8:00 - J Mortez

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu