Vācu kontrabasista Maikla Volfa koncerts (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien, 2006. gada 4. aprīlī, plkst. 18.00 Mūzikas akadēmijas Ērģeļu zālē notiks Maikla Volfa (Michael Wolf, kontrabass, Vācija) koncerts.

Tajā piedalīsies arī pašmāju mākslinieki Lolita Lilje (čells), Arigo Štrāls (alts), Agnese Egliņa (klavieres). Programmā L. Berio, F. Šūberts, N. Paganīni, Ž. Barjērs, R.Gliērs. Ieeja koncertā par ziedojumiem.

Maikls Volfs dzimis Ņūdžersijā, ASV. Kontrabasa spēli sācis apgūt jau 9 gadu vecumā. 13 gadu vecumā viņš uzstājās televīzijā ar savu pirmo solopriekšnesumu. Beidzis Dienvidkalifornijas Universitāti ar grādu bioloģijā un pēc tam turpat nodarbojies ar vēža pētniecību.

Vēlāk Maikls Volfs turpinājis mūziķa karjeru, sākot mācīties pie Nataniela Gangurska un kļūstot par Sandjego simfoniskā orķestra mūziķi. Ar Fulbraita/DAAD un starptautiskā Rotari kluba stipendiju Maikls Volfs sāka strādāt par kontrabasa spēles pasniedzēju Vācijā – Maincas universitātē un vēlāk arī Berlīnes Mākslu universitātē.

Viņa publikāciju vidū ir kontrabasa metodikas pētījumi. Maikls Volfs aktīvi koncertē, sniedz meistarklases. Kritiķi atzinīgi novērtējuši arī daudzos ierakstus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu